🌾The Bitter Truth Grapefruit Bitters 44% Vol. 0,2l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

The Bitter Truth Grapefruit Bitters 44% Vol. 0,2l

1.40 kg
Oplev den pikante og forfriskende smag af The Bitter Truth Grapefruit Bitters. Bitteren er fremstillet af naturlig grapefrugtessens og giver dine yndlingscocktails et syrligt twist. Den kraftige smag forstærker den samlede smag og gør dine drinks mere spændende og behagelige. Perfekt til mixologer eller til alle, der ønsker at pifte deres drinks op. Det er mere end bare en bitter - det er et smagseventyr! Husk, at en lille smule rækker langt! The Bitter Truth Grapefruit Bitters er din hemmelige ingrediens til en uforglemmelig drikkeoplevelse.

20,89 €

20,89 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev den syrlige, forfriskende smag af The Bitter Truth Grapefruit Bitters. Denne udsøgte blanding har en levende og saftig grapefrugtsmag, der øjeblikkeligt vil løfte dine cocktails. Det er et must-have for mixologer og cocktailentusiaster. Med sit tydelige citruskick er den perfekt til at forbedre din Paloma eller tilføje et uventet twist til din klassiske margarita.

The Bitter Truth Grapefruit Bitters er kærligt fremstillet og fanger essensen af moden grapefrugt i hver dråbe. Den har en alkoholprocent på 44, så den er perfekt til dem, der foretrækker en stærkere og mere smagfuld bitter.

Det, der adskiller denne bitter fra resten, er dens alsidighed. Den kan nydes i en lang række cocktails og tilføjer en unik smagsdybde, der både er forfriskende og sofistikeret. Uanset om du laver et brag af en cocktail til vennerne eller bare nyder en stille stund med en veltillavet drink, vil The Bitter Truth Grapefruit Bitters helt sikkert imponere.

Giv din yndlingscocktail en opgradering, og udforsk nye smagslandskaber med The Bitter Truth Grapefruit Bitters. Med sin distinkte smag og fremragende blandbarhed er det den hemmelige ingrediens, der vil få dig og dine gæster til at komme tilbage efter mere.

Kickstart dine cocktaileventyr med The Bitter Truth Grapefruit Bitters - den perfekte ledsager til din mixologirejse. Bestil din i dag og oplev den bitre sandhed i hver eneste slurk. Det er tid til at ruske op i tingene. Skål for det!
Produktinformation
Ny
chat Anmeldelser (0)