🌾Martini Riserva Speciale BITTER 28,5% Vol. 0,7l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Martini Riserva Speciale BITTER 28,5% Vol. 0,7l

1.40 kg
Oplev den udsøgte smag af Martini Riserva Speciale Bitter. Denne dejlige spiritus er en perfekt blanding af rige smagsoplevelser og aromatiske planter, der giver en smagsoplevelse, der kildrer din gane. Uanset om du er cocktailkender eller bare elsker en god drink, vil denne overdådige bitter helt sikkert imponere. Nyd dens unikke smag med is, eller bland den til udsøgte cocktails. Med Martini Riserva Speciale Bitter er hver slurk en rejse af smagsoplevelser. Nyd den autentiske italienske luksus i dit glas. Skål for gode tider!

22,19 €

22,19 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Sig goddag til Martini Riserva Speciale Bitter, din nye yndlingscocktailkammerat! Denne dejlige bitter er en sand hyldest til Martinis originale opskrifter, fyldt med rige, aromatiske botaniske ingredienser, der vil tage dine smagsløg med på en dejlig rejse.

Denne Martini bitter har en smuk rubinrød farve, der helt sikkert vil betage dine øjne, før du overhovedet tager din første slurk. Bare vent, til du oplever eksplosionen af smag! Beriget med botaniske ingredienser som italiensk artemisia, afrikansk calumba og Angostura-bark giver den en intens, men alligevel afbalanceret smag, der er perfekt til at lave dejlige aperitiffer eller digestifs.

Lad os ikke glemme dens aroma! Martini Riserva Speciale Bitter hilser dine duftsanser velkommen med en liflig citrusaroma, der understreges af træagtige og krydrede noter. Det er en duft, der er lige så kompleks, som den er indbydende, og som lover en uforglemmelig smagsoplevelse.

Uanset om du er professionel mixolog eller cocktailentusiast, er denne Martini bitter et must-have i din samling. Den er alsidig, utroligt smagfuld og perfekt til at lave en række klassiske cocktails. Tænk Negroni, Americano eller endda en simpel Martini Bitter og tonic - mulighederne er uendelige!

Men tag ikke bare vores ord for det. Oplev selv Martini Riserva Speciale Bitter, og find ud af, hvorfor den er ved at blive en favorit i barer og hjem over hele verden. Gør dig klar til at løfte dit cocktailspil!
Produktinformation
Martini
Ny
chat Anmeldelser (0)