🌾The Bitter Truth Cocktail Bitters Traveler's Set 38,2% Vol. 5x0,02l in Tinbox | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

The Bitter Truth Cocktail Bitters Traveler's Set 38,2% Vol. 5x0,02l in Tinbox

1.40 kg
Oplev en verden af mixologi med The Bitter Truth Cocktail Bitters Traveler's Set. Sættet ligger i en elegant blikæske og er perfekt til bartending på farten eller til at eksperimentere med smage derhjemme. Det indeholder fem forskellige cocktailbittere med hver deres unikke smagsprofil, som giver dybde og kompleksitet til dine drinks. Uanset om du er en erfaren mixolog eller en cocktailentusiast, er dette sæt en must-have tilføjelse til din samling. Udforsk, eksperimenter og løft dine cocktails med The Bitter Truth Cocktail Bitters Traveler's Set. Slip kreativiteten løs, og tag dit mixologispil til det næste niveau. Når alt kommer til alt, er den bitre sandhed ofte den mest lækre!

20,89 €

20,89 € Ekskl. moms

Beskrivelse
The Bitter Truth Cocktail Bitters Traveler's Set er perfekt til cocktailentusiasten på farten. Sættet er gemt i en stilfuld, kompakt blikæske og er dit pas til en ekstraordinær verden af smag. Det indeholder fem forskellige cocktailbittere, der hver især er ekspertfremstillet til at løfte dine drinksopskrifter og pirre dine smagsløg.

Uanset om du er en professionel mixolog eller en passioneret hjemmebartender, vil du sætte pris på den alsidighed, som dette sæt giver din barvogn. Hver flaske har en unik smagsprofil, fra den krydrede aromatiske bitter til den søde smag af appelsinbitter. Brug dem til at forbedre klassiske cocktails eller opfinde dine egne kreationer.

The Bitter Truth Cocktail Bitters Traveler's Set er mere end bare et sæt cocktailforstærkere; det er en opdagelsesrejse. Det inviterer dig til at udforske forskellige smage, eksperimentere med smag og åbne op for nye dimensioner i dine yndlingsdrinks. Desuden gør den kompakte størrelse den perfekt til bartending på farten, campingture eller som en unik gave til cocktailentusiaster.

Så hvorfor vente? Dyk ned i en verden af avanceret mixologi med The Bitter Truth Cocktail Bitters Traveler's Set. Dine cocktails vil takke dig. Men husk, det handler ikke om destinationen, det handler om rejsen med den bitre sandhed. God fornøjelse med at mikse!
Produktinformation
Ny
chat Anmeldelser (0)