🌾1800 Tequila Reserva REPOSADO 100% Agave 38% Vol. 0,7l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

1800 Tequila Reserva REPOSADO 100% Agave 38% Vol. 0,7l

1.40 kg
Nyd den rige, bløde smag af vores Reserva Reposado Tequila, som er lavet af 100 % ren agave. Denne førsteklasses spiritus er lagret til perfektion og giver en dyb, fyldig smag, der helt sikkert vil begejstre. Uanset om du drikker den rent eller blander den i din yndlingscocktail, vil dens afbalancerede kompleksitet og antydninger af karamel og egetræ pirre dine smagsløg. Kort sagt, dette er mere end bare tequila - det er en oplevelse. Tag en flaske i dag, og lad vores Reserva Reposado Tequila tage din aften fra almindelig til ekstraordinær.

32,19 €

32,19 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Vi præsenterer 1800 Tequila Reserva Reposado, et must-have for tequila-entusiaster og cocktailelskere! Denne tequila er fremstillet af 100 % blå agave og er en perfekt blanding af tradition og innovation. Med en fed, robust smag er den et vidnesbyrd om kunsten at lave tequila.

Reserva Reposado er lagret på franske og amerikanske egetræsfade i seks måneder og har en fyldig, blød smag. Lagringsprocessen giver et subtilt strejf af vanilje og karamel, som afbalancerer den naturlige jordsmag fra agaven. Denne smukt afbalancerede tequila har en mellemfyldig til fyldig smag med en tilfredsstillende lang finish, der efterlader en varm, krydret eftersmag.

1800 Tequila Reserva Reposado er perfekt til at nippe til alene eller til at blande i din yndlingscocktail, og den er alsidig og sofistikeret. Den giver et luksuriøst touch til klassiske cocktails som Margarita eller Tequila Sunrise, og dens rige smagsprofil gør sig godt i opfindsomme, moderne sammensætninger.

Uanset om du er vært for en fest, leder efter den perfekte gave eller bare vil forkæle dig selv, er denne tequila et fremragende valg. Det er en fejring af den fineste agave og en hyldest til traditionelt mexicansk håndværk. Oplev den autentiske smag af kvalitetstequila med 1800 Tequila Reserva Reposado.

Husk, at god tequila er til at nyde, ikke kun til shots. Så skænk dig et glas, læn dig tilbage, og nyd den raffinerede smag af 1800 Tequila Reserva Reposado. Skål for de gode tider med god tequila!
Produktinformation
Ny
chat Anmeldelser (0)