🌾Compass Box THE SPANIARD Blended Malt 43% Vol. 0,7l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-20%

Compass Box THE SPANIARD Blended Malt 43% Vol. 0,7l

1.40 kg
Objavte bohaté, vzrušujúce chute sladovej pálenky Compass Box THE SPANIARD. Táto prémiová whisky je jedinečnou zmesou, ktorá ponúka dokonalú rovnováhu korenistých a sladkých tónov. Vychutnajte si jej bohaté ovocné arómy a hladký, medový záver. Ideálna na vychutnávanie samostatne alebo na obdarovanie kolegu milovníka whisky v elegantnej darčekovej škatuľke. Nie je to len nápoj, je to zážitok, ktorý vás vezme na cestu do srdca Španielska. Objavte skutočného ducha Španielska s každým dúškom. Je to viac než len whisky, je to dobrodružstvo vo fľaši.

41,69 €

41,69 € Bez DPH

52,10 €-20%

notifications_active Posledné kusy v sklade
Popis
Vydajte sa na dráždivú cestu chutí so sladovou whisky Compass Box THE SPANIARD. Táto výnimočná sladová zmes, uložená v štýlovej darčekovej škatuli, je viac než len nápoj, je to zážitok. Každý dúšok je príbehom vynikajúceho remeselného spracovania, v ktorom sa spájajú tie najlepšie ingrediencie a vytvárajú symfóniu chutí.

Tento miešaný slad vyrobený kombináciou zrenia v sudoch po španielskom červenom víne a v sudoch po sherry ponúka bohatý, plný chuťový profil. Vôňa je nádherným pôžitkom pre zmysly so sladkými tónmi sušeného ovocia, vanilky a korenia. Pri ochutnávaní objavíte nádhernú zmes šťavnatého červeného ovocia, čokolády a náznaku korenia, ktorá vyvrcholí dlhým, krémovým záverom.

Či už ste znalec whisky, alebo niekto, kto práve začína svoju cestu do sveta jemných sladových whisky, Compass Box THE SPANIARD Blended Malt vás určite zaujme. Jej výnimočná kvalita a jedinečný chuťový profil prinesú nádych luxusu pri každej príležitosti.

Darujte ju blízkej osobe pri príležitosti výnimočnej príležitosti alebo si ju vychutnajte sami v pohodlí domova. V každom prípade je to zmyslová cesta, na ktorú nezabudnete.

Zažite očarujúce kúzlo sladovej whisky Compass Box THE SPANIARD ešte dnes. Nejde len o ochutnávku nápoja, ale o vychutnávanie majstrovského diela. Ponorte sa do bohatého dedičstva výroby kvalitnej whisky a nechajte svoje chuťové poháriky vydať sa na dobrodružstvo epických rozmerov.

Nezabudnite, že cesta dlhá tisíc míľ sa začína jediným dúškom. Začnite svoju cestu so sladovou whisky Compass Box THE SPANIARD Blended Malt ešte dnes.
Tabuľka dát
Nové
Brand
Compass Box Whisky Co.
Krajina pôvodu
Škótsko
Región
Islay
Rozmanitosť
Blended Malt Scotch whisky
chat Komentáre (0)