🌾Compass Box GLASGOW BLEND Scotch Whisky 43% Vol. 0,7l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-20%

Compass Box GLASGOW BLEND Scotch Whisky 43% Vol. 0,7l

1.40 kg
Zažite bohatú, dymovú chuť zmesi Compass Box Glasgow Scotch Whisky. Táto jedinečná zmes je poctou tradičným Scotch whisky z Glasgowa, ktorá ponúka plnú chuť s nádychom korenia a dlhým, hrejivým záverom. Každý dúšok vás vezme na cestu po najlepších škótskych liehovaroch. Je ideálna pre znalcov whisky aj pre začiatočníkov a je skvelým doplnkom každého domáceho baru. Objavte autentickú chuť Glasgowa s touto prémiovou Scotch Whisky. Vychutnajte si ju čistú, s ľadom alebo v klasickom kokteile. Vaše ďalšie chuťové dobrodružstvo začína so zmesou Compass Box Glasgow Blend Scotch Whisky.

28,99 €

28,99 € Bez DPH

36,20 €-20%

Popis
Zažite bohatú, jemnú chuť zmesi Compass Box Glasgow Scotch Whisky. Táto výnimočná zmes je oslavou tradičnej Scotch whisky, ktorú si mesto Glasgow vychutnáva už roky. Je vytvorená z jedinečnej zmesi sladových whisky z oblastí Islay, Highlands, a Speyside. Výsledok? Podmanivá symfónia dymových, sladkých a korenistých tónov, ktoré pošteklia vaše chuťové bunky a zanechajú trvalý dojem.

Glasgow Blend sa môže pochváliť robustným 43 % objemovým alkoholom, ktorý zaručuje, že každý dúšok prinesie silnú, plnú chuť. Je ideálnou voľbou pre milovníkov whisky, ktorí ocenia dobre vyváženú zmes s robustným charakterom.

Či už ste skúsený konzument škótskej whisky, alebo práve začínate svoju cestu za whisky, Glasgow Blend musíte vyskúšať. Jej hlboká, komplexná chuť vás určite zaujme a výrazný dizajn fľaše dodá každej zbierke alkoholu nádych elegancie.

The Compass Box Glasgow Blend Scotch Whisky - pocta bohatému dedičstvu whisky v Glasgowe. Prijmite chuť tradície. Nalejte si pohár, pohodlne sa usaďte a vychutnajte si sofistikovanú harmóniu chutí, ktorú táto výnimočná whisky ponúka.

Nezabudnite, že whisky je zážitok, nielen nápoj. Preto si s whisky Compass Box Glasgow Blend dajte záležať na každom dúšku. Vychutnajte si ju čistú, s ľadom alebo primiešanú do obľúbeného kokteilu. Na zdravie a skvelú chuť!
Tabuľka dát
Nové
Brand
Compass Box Whisky Co.
Krajina pôvodu
Škótsko
Región
Islay
Rozmanitosť
Blended Malt Scotch whisky
chat Komentáre (0)