🌾Douglas Laing THE EPICUREAN CASK STRENGTH Edinburgh Edition GB 53,3% Vol. 0,7l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Douglas Laing THE EPICUREAN CASK STRENGTH Edinburgh Edition GB 53,3% Vol. 0,7l

1.40 kg

52,09 €

52,09 € Bez DPH

Popis
Rozvíjajte svoje zmysly s jedinečnou Douglas Laing The Epicurean Cask Strength Edinburgh Edition, neuveriteľne hladkou a aromatickou whisky, ktorá určite poteší vaše chuťové bunky. Tento veľkolepý odvar je produktom najlepších liehovarov v Škótsku, čo zaručuje autentický zážitok od prvého do posledného dúšku.

Táto whisky, uložená v nádherne navrhnutej darčekovej škatuľke, je dokonalým darčekom pre priateľa, blízkeho alebo aj pre vás. Epicurean Cask Strength nie je len nápoj, je to cesta - cesta, ktorá vás prevedie srdcom Edinburghu, s jedinečnou zmesou sladkých, korenistých a ovocných chutí.

Táto whisky je vytvorená pre tých, ktorí milujú robustný nápoj s plným telom. Ide o sudovú edíciu, čo znamená, že je neriedená a plná intenzívnych chutí. Napriek svojej sile je prekvapivo jemná na jazyku, vďaka čomu si ju obľúbia skúsení milovníci whisky aj nováčikovia.

Douglas Laing The Epicurean Cask Strength Edinburgh Edition nie je len whisky, je to oslava remesla. Je stelesnením vášne, oddanosti a remeselnej zručnosti, ktorá sa skrýva v každej fľaši. Takže, či už ste znalec whisky, alebo jednoducho hľadáte nápoj, ktorý si vychutnáte počas špeciálnej príležitosti, toto je ideálna voľba.

Vychutnajte si bohatú, komplexnú chuť tejto špičkovej whisky. Nechajte sa ňou vziať na podmanivú cestu do srdca Škótska. A keď si budete vychutnávať každý dúšok, nezabudnite: dobré veci prichádzajú k tým, ktorí čakajú. Preto sa neponáhľajte, vychutnajte si vôňu a nechajte sa whisky Epicurean Cask Strength preniesť do dláždených ulíc Edinburghu.

Vo svete whisky predstavuje Douglas Laing The Epicurean Cask Strength Edinburgh Edition samostatnú triedu. Zaobstarajte si fľašu ešte dnes a zažite to kúzlo na vlastnej koži. Verte nám, stojí to za to.
Tabuľka dát
Nové
Región
Lowlands
chat Komentáre (0)