🌾Freixenet CORDON NEGRO Gran Selección Brut 11,5% Vol. 0,2l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Freixenet CORDON NEGRO Gran Selección Brut 11,5% Vol. 0,2l

1.40 kg
Slap af og forkæl dig selv med Freixenet Cordon Negro Gran Selección Brut. Denne spanske perle med sin sprøde, elegante smag og fine bobler er den perfekte partner til dine festligheder. Det er mere end bare en drink; det er en oplevelse. For hver slurk vil du mærke en eksplosion af æble-, pære- og citrussmag, harmonisk blandet med et strejf af ristethed. Uanset om du er vært for en fest eller nyder en stille aften, vil denne mousserende vin helt sikkert imponere. Freixenet Cordon Negro Gran Selección Brut er let, forfriskende og upåklageligt fremstillet og er din billet til en elegant og sofistikeret smagsrejse.

5,39 €

5,39 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev den udsøgte smag af Freixenet Cordon Negro Gran Selección Brut, en mousserende vin i topklasse, der bringer essensen af Spanien lige ned i dit glas. Denne fantastiske Brut er en unik blanding af de fineste Macabeo-, Xarel-lo- og Parellada-druer, der giver en perfekt balance mellem rigdom og friskhed, som vil pirre dine smagsløg.

Freixenet Cordon Negro Gran Selección Brut er indbegrebet af godt håndværk. Den er fremstillet efter den traditionelle metode og har en smuk lysegul farve med en konstant strøm af fine bobler. I næsen udstråler den en dejlig aroma af citrus, grønne æbler og ristet brød, mens den i munden byder på en sprød, ren og velafbalanceret smag med et lille strejf af sødme. Den afsluttes med en forfriskende, dvælende eftersmag, der giver lyst til mere.

Denne mousserende vin er perfekt til enhver lejlighed - fra afslappede sammenkomster til store fester. Den passer smukt til en række forskellige retter som fisk og skaldyr, pasta eller endda en simpel ostetallerken. Den er også et fantastisk valg til at skåle for et særligt øjeblik eller bare til at nyde alene.

Freixenet Cordon Negro Gran Selección Brut er mere end bare en flaske mousserende vin - det er en fejring af livets enkle glæder. Nyd øjeblikket, nyd boblerne, og lad denne elegante Brut gøre enhver lejlighed ekstraordinær.

Husk, at store oplevelser og mindeværdige stunder kun er en skål væk med Freixenet Cordon Negro Gran Selección Brut. Så hvorfor vente? Tilføj et strejf af elegance og raffinement til din næste sammenkomst med denne dejlige mousserende vin. Skål for de gode tider!
Produktinformation
Freixenet
Ny
chat Anmeldelser (0)