🌾Freixenet CORDON NEGRO Gran Selección Brut 11,5% Vol. 0,2l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Freixenet CORDON NEGRO Gran Selección Brut 11,5% Vol. 0,2l

1.40 kg
Oddýchnite si a doprajte si Freixenet Cordon Negro Gran Selección Brut. Tento španielsky klenot s chrumkavou, elegantnou chuťou a jemnými bublinkami je dokonalým partnerom pre vaše oslavy. Je to viac ako len nápoj, je to zážitok. S každým dúškom pocítite príval chutí jabĺk, hrušiek a žiarivých citrusov, ktoré sa harmonicky miešajú s nádychom opečenosti. Či už usporadúvate večierok, alebo si užívate pokojný večer, toto šumivé víno na vás určite zapôsobí. Ľahký, osviežujúci a dokonale spracovaný Freixenet Cordon Negro Gran Selección Brut je vašou vstupenkou na elegantnú a sofistikovanú chuťovú cestu.

5,39 €

5,39 € Bez DPH

Popis
Objavte znamenitú chuť Freixenet Cordon Negro Gran Selección Brut, špičkového šumivého vína, ktoré prináša esenciu Španielska priamo do vášho pohára. Toto ohromujúce Brut je jedinečnou zmesou najlepších druhov hrozna Macabeo, Xarel-lo a Parellada, ktorá ponúka dokonalú rovnováhu bohatosti a sviežosti, ktorá podmaní vaše chuťové poháriky.

Freixenet Cordon Negro Gran Selección Brut je stelesnením jemného remeselného spracovania. Vyrobené tradičnou metódou sa pýši krásnou bledožltou farbou s neustálym prúdom jemných bubliniek. V nose vyžaruje nádhernú vôňu citrusov, zeleného jablka a opečeného chleba, zatiaľ čo v chuti ponúka sviežu, čistú a vyváženú chuť s ľahkým náznakom sladkosti. V závere má osviežujúcu, dlhotrvajúcu dochuť, po ktorej budete chcieť ešte.

Toto šumivé víno je ideálne na každú príležitosť - od neformálnych stretnutí až po veľkolepé oslavy. Krásne sa kombinuje s rôznymi jedlami, ako sú morské plody, cestoviny alebo dokonca jednoduchý syrový tanier. Je tiež fantastickou voľbou na prípitok pri príležitosti výnimočného okamihu alebo si ho môžete jednoducho vychutnať samostatne.

Freixenet Cordon Negro Gran Selección Brut je viac ako len fľaša šumivého vína - je to oslava jednoduchých radostí života. Vychutnajte si okamih, vychutnajte si bublinky a dovoľte tomuto elegantnému Brutu, aby urobil každú príležitosť výnimočnou.

Nezabudnite, že skvelé zážitky a nezabudnuteľné chvíle sú len na prípitok s Freixenet Cordon Negro Gran Selección Brut. Tak prečo čakať? Dodajte svojmu najbližšiemu stretnutiu nádych elegancie a sofistikovanosti s týmto nádherným šumivým vínom. Na zdravie a dobré časy!
Tabuľka dát
Freixenet
Nové
chat Komentáre (0)