🌾Moët & Chandon Champagne IMPÉRIAL Brut 12% Vol. 6x0,75l in Geschenkbox mit 6 Gläsern | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-10%

Moët & Chandon Champagne IMPÉRIAL Brut 12% Vol. 6x0,75l in Geschenkbox mit 6 Gläsern

1.40 kg
Fejr livets særlige øjeblikke med en gaveæske med Moët & Chandon Champagne IMPÉRIAL Brut. Denne champagne er kendt for sin livlige intensitet af grønne æbler og citrusfrugter, friskheden af mineralske nuancer og hvide blomster og elegancen af blonde noter. Gaveæsken indeholder også seks flotte glas, som er perfekte til at dele denne udsøgte drink med venner eller familie. Denne champagne er både elegant og afslappet, og den er ideel til enhver lejlighed. Så hvorfor vente? Åbn en flaske Moët & Chandon Champagne IMPÉRIAL Brut, og gør hvert øjeblik til en anledning til at fejre!

327,69 €

327,69 € Ekskl. moms

364,10 €-10%

Beskrivelse
Vi præsenterer den elegante og tidløse Moët & Chandon Champagne IMPÉRIAL Brut - nu tilgængelig i en pakke med seks glas. Denne champagne er indbegrebet af luksus og raffinement, perfekt til de særlige lejligheder eller bare til at løfte dine hverdagsøjeblikke.

Hvert glas Moët & Chandon IMPÉRIAL Brut er en udsøgt rejse for sanserne. Champagnens livlige aroma er en herlig blanding af æble, pære og fersken med nuancer af citrus, brioche og nødder. Smagen er en symfoni af fine bobler og subtile smagsnuancer, der giver en sprød og forfriskende finish. Det er en sand fejring af den fineste franske vinfremstillingstradition, omhyggeligt fremstillet af over 100 forskellige vine, herunder Pinot Noir, Pinot Meunier og Chardonnay.

Denne champagne handler dog ikke kun om smag. Den gyldne farve, de fine bobler og den elegante emballage gør den også til en visuel oplevelse. Hvert glas er et vidnesbyrd om håndværket og arven fra Moët & Chandon, et mærke, der har været synonymt med luksus og elegance i århundreder.

Uanset om du er vært for et middagsselskab, fejrer en milepæl eller bare nyder en stille aften derhjemme, så gør den mindeværdig med Moët & Chandon Champagne IMPÉRIAL Brut. Denne pakke med seks glas sikrer, at du altid har den perfekte skål ved hånden til at fejre livets særlige øjeblikke.

Forkæl dig selv med den luksuriøse smag af Moët & Chandon Champagne IMPÉRIAL Brut i dag. Drik, nyd og fejr med den bedste champagne i verden. Fordi hvert øjeblik er værd at fejre.
Produktinformation
Ny
chat Anmeldelser (0)