🌾Moët & Chandon Champagne IMPÉRIAL Brut 12% Vol. 6x0,75l in Geschenkbox mit 6 Gläsern | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-10%

Moët & Chandon Champagne IMPÉRIAL Brut 12% Vol. 6x0,75l in Geschenkbox mit 6 Gläsern

1.40 kg
Oslávte výnimočné okamihy života s darčekovou krabicou šampanského Moët & Chandon IMPÉRIAL Brut. Toto šampanské je známe svojou živou intenzitou zeleného jablka a citrusových plodov, sviežosťou minerálnych nuáns a bielych kvetov a eleganciou blond tónov. Darčeková kazeta obsahuje aj šesť úžasných pohárov, ktoré sú ideálne na zdieľanie tohto znamenitého nápoja s priateľmi alebo rodinou. Elegantné a zároveň ležérne šampanské je ideálne na každú príležitosť. Tak prečo čakať? Otvorte fľašu šampanského Moët & Chandon IMPÉRIAL Brut a urobte z každého okamihu dôvod na oslavu!

327,69 €

327,69 € Bez DPH

364,10 €-10%

Popis
Predstavujeme vám elegantné a nadčasové šampanské Moët & Chandon IMPÉRIAL Brut - teraz dostupné v balení šiestich pohárov. Toto šampanské je stelesnením luxusu a sofistikovanosti, ideálne na výnimočné príležitosti alebo jednoducho na skrášlenie každodenných chvíľ.

Každý pohár Moët & Chandon IMPÉRIAL Brut je nádherným zážitkom pre vaše zmysly. Žiarivá vôňa šampanského je nádhernou zmesou jabĺk, hrušiek a broskýň s nuansami citrusov, briošky a orechov. Chuť je symfóniou jemných bubliniek a jemných chutí, ktoré prinášajú svieži a osviežujúci záver. Je to skutočná oslava najlepšej francúzskej vinárskej tradície, starostlivo vytvorená z viac ako 100 rôznych vín vrátane Pinot Noir, Pinot Meunier a Chardonnay.

Toto šampanské však nie je len o chuti. Zlatý odtieň, jemné bublinky a elegantné balenie z neho robia aj vizuálnu lahôdku. Každý pohár je svedectvom remeselnej zručnosti a dedičstva značky Moët & Chandon, ktorá je už po stáročia synonymom luxusu a elegancie.

Či už usporadúvate večeru, oslavujete významný míľnik, alebo si len užívate pokojný večer doma, urobte si ho nezabudnuteľným so šampanským Moët & Chandon IMPÉRIAL Brut. Toto balenie šiestich pohárov vám zaručí, že budete mať vždy po ruke dokonalý prípitok na oslavu výnimočných životných okamihov.

Doprajte si luxusnú chuť šampanského Moët & Chandon IMPÉRIAL Brut ešte dnes. Popíjajte, vychutnávajte a oslavujte s najlepším šampanským na svete. Pretože každý okamih stojí za oslavu.
Tabuľka dát
Nové
chat Komentáre (0)