🌾Compass Box THE PEAT MONSTER Cask Strength Blended Malt Limited Edition 56,7% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Compass Box THE PEAT MONSTER Cask Strength Blended Malt Limited Edition 56,7% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.00 kg

136,59 €

136,59 € Ekskl. moms

notifications_active Sidste elementer på lager
Beskrivelse
Hvis du er fan af fyldige, røgede whiskyer, så har du noget til gode med Compass Box The Peat Monster Cask Strength Blended Malt Limited Edition. Denne udsøgte blanding er en spændende oplevelse for dine smagsløg. Denne whisky er håndlavet af eksperterne hos Compass Box og er en hyldest til de robuste tørvesmage, som Scotch entusiaster elsker.

The Peat Monster er, tro mod sit navn, et bæst af smag. Det er en perfekt blanding af malte fra Islay og Highlandshvilket resulterer i en fed og kompleks whisky. Hver slurk tager dig med på en rejse fra sød malt til en røget finish, et bevis på dens fadstyrke. Den høje alkoholprocent intensiverer kun smagene og gør hver dråbe til en spændende oplevelse.

Men det handler ikke kun om smagen. Whiskys gyldne ravfarve er en visuel fryd. Den tydelige aroma af tørv kombineret med subtile hints af frugt og krydderier bidrager til den sensoriske oplevelse. Denne whisky smager ikke bare godt, den føles også godt.

Denne limited edition Peat Monster præsenteres i en elegant gaveæske og er en perfekt gave. Uanset om det er en særlig lejlighed, eller om du bare vil forkæle en whiskyelsker, så vil denne blanding helt sikkert imponere. Det er ikke bare en flaske whisky; det er en oplevelse pakket ind i en æske.

Konklusionen er, at Compass Box The Peat Monster Cask Strength Blended Malt Limited Edition er en blend som ingen anden. Den er intens, den er smagfuld, og den venter på at blive nydt. Så hvorfor vente? Træd ind i en verden af tørv, og lad monsteret slippe en eksplosion af smag løs. Husk, at dette er en limited edition-blanding. Få fat i din, før den er væk!
Produktinformation
Compass Box
Ny
chat Anmeldelser (0)