🌾Compass Box THE PEAT MONSTER Cask Strength Blended Malt Limited Edition 56,7% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Compass Box THE PEAT MONSTER Cask Strength Blended Malt Limited Edition 56,7% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.00 kg

136,59 €

136,59 € Bez DPH

notifications_active Posledné kusy v sklade
Popis
Ak ste fanúšikmi bohatej, dymovej whisky, potom vás čaká limitovaná edícia Compass Box The Peat Monster Cask Strength Blended Malt. Táto vynikajúca zmes je vzrušujúcim zážitkom pre vaše chuťové poháriky. Táto whisky, ručne vyrobená odborníkmi zo spoločnosti Compass Box, je poctou robustným rašelinovým chutiam, ktoré Scotch nadšenci milujú.

Rašelinové monštrum, verné svojmu názvu, je monštrum plné chutí. Je to dokonalá zmes sladov z Islay a Highlands, čoho výsledkom je odvážna a komplexná whisky. Každý dúšok vás vezme na cestu od sladkej sladovej chuti až po dymový záver, čo svedčí o jej sudovej sile. Vysoký stupeň alkoholu len zintenzívňuje chuť, vďaka čomu je každá kvapka vzrušujúcim zážitkom.

Nie je to však len o chuti. Zlatá jantárová farba whisky je vizuálnym potešením. Výrazná vôňa rašeliny spolu s jemnými tónmi ovocia a korenia umocňuje zmyslový zážitok. Táto whisky nielen dobre chutí, ale aj dobre pôsobí.

Táto limitovaná edícia Peat Monster, uložená v elegantnej darčekovej škatuľke, je ideálnym darčekom. Či už ide o špeciálnu príležitosť, alebo len chcete potešiť milovníka whisky, táto zmes vás určite zaujme. Nie je to len fľaša whisky, je to zážitok zabalený v škatuli.

Na záver možno povedať, že Compass Box The Peat Monster Cask Strength Blended Malt Limited Edition je zmes, aká nemá obdobu. Je intenzívna, chuťovo výrazná a čaká na to, aby ste si ju vychutnali. Tak prečo čakať? Vstúpte do sveta rašeliny a nechajte monštrum rozpútať explóziu chutí. Nezabudnite, že ide o limitovanú edíciu zmesi. Zaobstarajte si ju skôr, ako sa minie!
Tabuľka dát
Compass Box
Nové
chat Komentáre (0)