🌾Plantation 3 STARS Artisanal Rum 41,2% Vol. 0,7l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Plantation 3 STARS Artisanal Rum 41,2% Vol. 0,7l

1.40 kg
Nyd den eksotiske smag af Plantation STARS Artisanal Rum! Denne unikke blanding er håndlavet til den ægte romelsker og har en fyldig og blød smag, der tager dig direkte til Caribien. Den er perfekt til at drikke ren eller blande i din yndlingscocktail, og dens karakteristiske noter af tropiske frugter og krydderier skiller den ud fra mængden. Dyk ned i en verden af førsteklasses rom med Plantation STARS Artisanal Rum. Oplev forskellen ved håndværksmæssigt håndværk og kvalitet, der er uden sidestykke. Løft dit glas, og nyd smagen af troperne. Skål for de gode tider med Plantation STARS Artisanal Rum.

22,19 €

22,19 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Slip magien fra Caribien løs med vores Plantation 3 STARS Artisanal Rum. Denne rom af højeste kvalitet, håndlavet af vores ekspertdestillatører, er en blanding af Caribiens mest exceptionelle rom. Den forener de unikke egenskaber fra Barbados, Jamaica og Trinidad for at give dig en uforglemmelig smagsoplevelse.

Vores rom er blød, fyldig og fyldt med tropisk smag. Fra det øjeblik du åbner flasken, vil du blive mødt af en dejlig aroma af banan, vanilje og kokosnød - en sand fryd for dine sanser. I munden finder du en velafbalanceret blanding af sødme og krydderi, med antydninger af moden frugt og en subtil pebret finish.

Denne håndværksrom er produceret med et stort fokus på traditionelle metoder og lagres under den caribiske sol, hvilket giver den sin karakteristiske, rige gyldne farve. Derefter filtreres den omhyggeligt for at opnå et krystalklart udseende, der er perfekt til cocktails eller til at nyde direkte.

Plantation 3 STARS Artisanal Rum er ikke bare en drink, det er en oplevelse. Den bærer Caribiens ånd, folkets lidenskab og kulturens livskraft. Det er den perfekte tilføjelse til din hjemmebar eller en betænksom gave til enhver rom-entusiast.

Gå ikke glip af chancen for at nyde et stykke af det caribiske solskin med vores Plantation 3 STARS Artisanal Rum. Det er stjernen ved enhver sammenkomst, en lækkerbisken, der vil få dine smagsløg til at danse af glæde. Så hvorfor vente? Bestil din flaske i dag, og lad dine sanser sætte sejl til Caribien!
Produktinformation
Plantation
Ny
chat Anmeldelser (0)