🌾Leblon Cachaça Superiore de Cana 40% Vol. 0,7l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-20%

Leblon Cachaça Superiore de Cana 40% Vol. 0,7l

1.40 kg
Nyd den autentiske smag af Brasilien med Leblon Cachaça Superiore de Cana. Denne førsteklasses spiritus er destilleret af de fineste sukkerrør og giver en unik og robust smag. Den er blød og alsidig og perfekt til at nippe til eller blande i din yndlingscocktail. Oplev Brasiliens pulserende kultur i hver eneste slurk af Leblon Cachaça Superiore de Cana. Deltag i fiestaen og løft dit humør højt!

23,79 €

23,79 € Ekskl. moms

29,70 €-20%

Beskrivelse
Vi præsenterer Leblon Cachaça Superiore de Cana, en helt unik spiritus, der pirrer dine smagsløg! Denne brasilianske godbid er en uovertruffen tilføjelse til din cocktailbar. Denne drink, der udtales 'ka-sha-sa', omtales ofte som brasiliansk rom, men lad os slå det fast - Cachaça er en liga for sig selv!

Leblon Cachaça er fremstillet af frisk sukkerrørsjuice i stedet for den typiske melasse, der bruges i rom, og giver en tydelig, frisk smag, der får dig til at vende tilbage efter mere. Superiore de Cana-versionen giver et dejligt twist og tilføjer et ekstra lag af kompleksitet til smagen.

Denne førsteklasses spiritus er enkeltdestilleret i kobberkedler i Alambique og derefter omhyggeligt lagret på franske vintage-egetræsfade. Denne omhyggelige proces giver en udsøgt gylden nuance og en lokkende aroma, der minder om bananbrød, honning og eksotiske krydderier.

Leblon Cachaça Superiore de Cana har en fyldig smag med en silkeblød tekstur og en lang, tilfredsstillende finish. Den har en behagelig, let sødlig smag, der er lige tilpas, ikke for overvældende. Den er alsidig og perfekt til at blande i caipirinhas, Brasiliens nationalcocktail, eller til at nippe til alene for en mere sofistikeret oplevelse.

Kort sagt er Leblon Cachaça Superiore de Cana en spiritus, der er både autentisk og raffineret. Det er den perfekte flaske til at imponere dine gæster eller til at nyde en afslappende aften. Oplev smagen af Brasilien med hver slurk. Skål for dig!
Produktinformation
Ny
chat Anmeldelser (0)
Kunder, der købte denne vare, købte også