🌾Lochlea CASK STRENGTH Single Malt Whisky Batch 1 60,1% Vol. 0,7l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Lochlea CASK STRENGTH Single Malt Whisky Batch 1 60,1% Vol. 0,7l

1.40 kg
Nyd den autentiske smag af Lochlea Cask Strength Single Malt Whisky. Denne skønhed fra første batch leveres i en stilfuld gaveæske, klar til at imponere enhver whiskyelsker. Denne whisky er fremstillet med omhu og aftappet ved fadstyrke og har en rig, robust smag, der helt sikkert vil imponere. Det er ikke bare en drink, det er en oplevelse. Hver slurk udfolder en historie, og hver flaske er et vidnesbyrd om en ældgammel tradition. Med sin fyldige smag og bløde finish er Lochlea Cask Strength Single Malt Whisky mere end bare en drink - det er en fest i et glas. Så skål for gode tider og fantastisk whisky med Lochlea. Nyd den med ansvar!

74,79 €

74,79 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Slip Skotlands ånd løs med vores Lochlea Cask Strength Single Malt Whisky. Denne enestående whisky, der er omhyggeligt fremstillet i hjertet af Skotland, skiller sig ud fra mængden med sin unikke, robuste smagsprofil. Hver flaske præsenteres smukt i en specialdesignet gaveæske, hvilket gør den til den perfekte gave til whiskyentusiasten i dit liv.

Vores Lochlea Cask Strength Single Malt Whisky er et must for alle, der sætter pris på en drink med karakter. Denne batch, den første af sin slags, er aftappet ved fadstyrke, hvilket bevarer whiskyens autentiske smag og intensitet. Det betyder, at du får en ren, ufortyndet oplevelse - whisky i sin sandeste form.

At smage denne whisky er som at tage på en tur gennem Skotlands rige, varierede landskab. Fra den allerførste tår vil du bemærke en række dybe, komplekse smagsnuancer. Forvent en harmoni af søde og salte noter, med antydninger af honning, vanilje og egetræ, der danser på din gane. I eftersmagen er der et varmt, dvælende krydderi, som vil give dig lyst til endnu en tår.

Så uanset om du er en erfaren whiskykender eller bare en, der nyder en god drink, er vores Lochlea Cask Strength Single Malt Whisky en must-have tilføjelse til din samling. Dens rige smag, ufortyndede styrke og førsteklasses præsentation gør den til et enestående valg til enhver lejlighed. Fra en afslappet slurk på en stille aften til fejring af en særlig lejlighed - denne whisky vil helt sikkert imponere.

Oplev den dristige, temperamentsfulde smag af Skotland med vores Lochlea Cask Strength Single Malt Whisky. Det er mere end bare en drink - det er en rejse gennem Skotland i hver slurk. Gå ikke glip af det - sikre dig din flaske i dag.
Produktinformation
Lochlea
Ny
Region
Lowlands
Sortering
Single Malt
chat Anmeldelser (0)