🌾Lochlea CASK STRENGTH Single Malt Whisky Batch 1 60,1% Vol. 0,7l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Lochlea CASK STRENGTH Single Malt Whisky Batch 1 60,1% Vol. 0,7l

1.40 kg
Vychutnajte si autentickú chuť Lochlea Cask Strength Single Malt Whisky. Táto prvotina sa dodáva v štýlovej darčekovej škatuľke, ktorá je pripravená ohúriť každého milovníka whisky. Táto whisky, vyrobená s veľkou starostlivosťou a plnená do fliaš so sudovou silou, ponúka bohatú, robustnú chuť, ktorá na vás určite zapôsobí. Nie je to len nápoj, je to zážitok. Každý dúšok rozvíja príbeh, každá fľaša - svedectvo o časom overenej tradícii. Svojou plnou chuťou a hladkým záverom je Lochlea Cask Strength Single Malt Whisky je viac ako len nápoj - je to oslava v pohári. Pripite si teda na dobré časy a skvelú whisky so značkou Lochlea. Vychutnajte si ju zodpovedne!

74,79 €

74,79 € Bez DPH

Popis
Uvoľnite ducha Škótska s našou Lochlea Cask Strength Single Malt Whisky. Táto výnimočná whisky, starostlivo vyrobená v srdci Škótska, vyniká svojím jedinečným, robustným chuťovým profilom. Každá fľaša je krásne prezentovaná vo vlastnej darčekovej škatuli, čo z nej robí ideálny darček pre nadšenca whisky vo vašom živote.

Naša Lochlea Cask Strength Single Malt Whisky je povinnou jazdou pre každého, kto oceňuje nápoj s charakterom. Táto šarža, prvá svojho druhu, je plnená do fliaš v sudovej sile, čím sa zachováva autentická chuť a intenzita whisky. To znamená, že získavate čistý, neriedený zážitok - whisky v jej najvernejšej podobe.

Ochutnávanie tejto whisky je ako výlet po bohatej a rozmanitej krajine Škótska. Už pri prvom dúšku si všimnete celý rad hlbokých a komplexných chutí. Očakávajte harmóniu sladkých a slaných tónov s náznakmi medu, vanilky a dubu, ktoré sa roztancujú na vašom podnebí. V závere sa objaví hrejivé, dlhotrvajúce korenie, ktoré vo vás zanechá chuť na ďalší dúšok.

Takže, či už ste skúsený znalec whisky, alebo jednoducho niekto, kto si rád vychutná kvalitný nápoj, naša Lochlea Cask Strength Single Malt Whisky je nevyhnutným prírastkom do vašej zbierky. Jej bohatá chuť, neriedená sila a prvotriedna prezentácia z nej robia výnimočnú voľbu pre každú príležitosť. Táto whisky vás určite zaujme - od bežného popíjania počas pokojného večera až po oslavu špeciálnej príležitosti.

Zažite odvážnu, temperamentnú chuť Škótska s našou Lochlea Cask Strength Single Malt Whisky. Je to viac ako len nápoj - je to cesta po Škótsku v každom dúšku. Nenechajte si ujsť príležitosť - zabezpečte si svoju fľašu ešte dnes.
Tabuľka dát
Lochlea
Nové
Región
Lowlands
Rozmanitosť
Single Malt
chat Komentáre (0)