🌾Aluna Coconut COFFEE Liqueur 25% Vol. 0,5l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Aluna Coconut COFFEE Liqueur 25% Vol. 0,5l

1.40 kg
Nyd den eksotiske fusion af fyldig kaffe og tropisk kokosnød med Aluna Coconut Coffee Liqueur. Denne unikke blanding giver en smag af paradis og kombinerer den robuste, jordagtige smag af kaffe med den søde, cremede essens af kokosnød. Perfekt til at nippe til alene eller som et dejligt twist til klassiske cocktails. Aluna Coconut Coffee Liqueur lover et smagseventyr som intet andet. Denne likør er fremstillet med omhu og indbyder alle kaffe- og kokoselskere til en ekstraordinær oplevelse. Så hvorfor vente? Dyk ned i en flaske Aluna Coconut Coffee Liqueur i dag! Husk, det er ikke bare en drink, det er en tropisk flugt!

28,39 €

28,39 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Forkæl dig selv med den fyldige, tropiske smag af Aluna Coconut Coffee Liqueur. Denne unikke spiritus er en skøn fusion af cremet kokosnød og den robuste smag af førsteklasses kaffe, hvilket skaber en sanseoplevelse, der er perfekt til enhver kaffeelsker, der sætter pris på et lille twist.

Magien bag denne lækre likør ligger i de nøje udvalgte ingredienser. De fineste ristede kaffebønner blandes med kokosvand og komplimenteres af et strejf af førsteklasses rom. Denne blanding er derefter modnet til perfektion, hvilket resulterer i en likør, der er glat, overbærende og vidunderligt afbalanceret.

Hver slurk af Aluna Coconut Coffee Liqueur transporterer dig til et tropisk paradis. Den første smag af fyldig kaffe afløses af en forfriskende kokosnød, der giver en spændende og kompleks smagsprofil. Uanset om du nyder den ren, med is eller blandet i din yndlingscocktail, er denne likør sikker på at løfte din drikkeoplevelse.

Men det handler ikke kun om smagen. Denne likør er også et sundere valg. Den har et lavere sukkerindhold end andre kaffelikører, hvilket gør den til en skyldfri nydelse. Og så er den glutenfri og veganervenlig, så alle kan nyde en smag af troperne.

Kort sagt er Aluna Coconut Coffee Liqueur et must-have til din hjemmebar. Det er en eksotisk drik, der indfanger essensen af troperne og blander den varmende dybde fra kaffe med de lette, tropiske noter fra kokosnød. Hvis du er på udkig efter en ny favorit eller vil overraske en kaffeentusiast med en unik gave, er denne likør det perfekte valg.

Oplev den tropiske romantik mellem kokos og kaffe kombineret i Aluna Coconut Coffee Liqueur. Det er ikke bare en drink, det er en rejse til paradis i hver slurk.
Produktinformation
Aluna Coconut
Ny
chat Anmeldelser (0)