🌾Aluna Coconut COFFEE Liqueur 25% Vol. 0,5l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Aluna Coconut COFFEE Liqueur 25% Vol. 0,5l

1.40 kg
Vychutnajte si exotické spojenie bohatej kávy a tropického kokosu s kokosovým kávovým likérom Aluna. Táto jedinečná zmes ponúka chuť raja, pretože spája robustnú, zemitú chuť kávy so sladkou, krémovou esenciou kokosu. Je ideálny na samostatné popíjanie alebo ako lahodná obmena klasických koktailov. Aluna Coconut Coffee Liqueur sľubuje chuťové dobrodružstvo, aké nemá obdoby. Tento likér, vyrobený so starostlivosťou, láka všetkých milovníkov kávy a kokosu, ktorí hľadajú výnimočnú pochúťku. Tak prečo čakať? Ponorte sa do fľaše Aluna Coconut Coffee Liqueur ešte dnes! Nezabudnite, že to nie je len nápoj, je to tropický únik!

28,39 €

28,39 € Bez DPH

Popis
Doprajte si bohatú tropickú chuť kokosového kávového likéru Aluna. Tento jedinečný destilát je nádherným spojením krémového kokosu a výraznej chuti prvotriednej kávy, čím vytvára zmyslový zážitok, ktorý je ideálny pre každého milovníka kávy, ktorý ocení malý zvrat.

Kúzlo tohto lahodného likéru spočíva v jeho starostlivo vybraných zložkách. Najjemnejšie pražené kávové zrná sú naplnené kokosovou vodou, ktorú dopĺňa nádych prémiového rumu. Táto zmes potom dokonale dozrieva a výsledkom je likér, ktorý je hladký, poctivý a úžasne vyvážený.

Každý dúšok kokosového kávového likéru Aluna vás prenesie do tropického raja. Počiatočná chuť bohatej kávy ustupuje osviežujúcemu kokosovému záveru a prináša vzrušujúci a komplexný chuťový profil. Či už si ho vychutnávate čistý, s ľadom alebo primiešaný do obľúbeného kokteilu, tento likér určite pozdvihne váš zážitok z pitia.

Nie je to však len o chuti. Tento likér je aj zdravšou voľbou. V porovnaní s inými kávovými likérmi má nižší obsah cukru, vďaka čomu si ho môžete dopriať bez pocitu viny. Navyše je bezlepkový a vhodný pre vegánov, takže si každý môže vychutnať chuť trópov.

Stručne povedané, kokosový kávový likér Aluna je nevyhnutnou súčasťou vášho domáceho baru. Je to exotický nápoj, ktorý zachytáva esenciu trópov a spája hrejivú hĺbku kávy s ľahkými tropickými tónmi kokosu. Ak chcete objaviť nového favorita alebo chcete prekvapiť milovníka kávy jedinečným darčekom, tento likér je ideálnou voľbou.

Zažite tropickú romantiku spojenia kokosu a kávy v likéri Aluna Coconut Coffee. Nie je to len nápoj, je to cesta do raja v každom dúšku.
Tabuľka dát
Aluna Coconut
Nové
chat Komentáre (0)