🌾Tenjaku Pure Malt Whisky 43% Vol. 0,7l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-10%

Tenjaku Pure Malt Whisky 43% Vol. 0,7l

1.40 kg
Oplev den udsøgte smag af Tenjaku Pure Malt Whisky. Denne førsteklasses whisky er håndlavet med præcision og byder på en unik blanding af smage, der giver en blød og fyldig finish. Smagen er perfekt til kendere og whiskyentusiaster, og den er virkelig uforglemmelig. Indpakket i en smukt designet gaveæske er den en ideel gave til enhver lejlighed. Nyd Tenjakus karakterfulde whisky, det er en oplevelse, der er værd at nyde. Nyd raffinementet ved ren malt, køb din Tenjaku i dag. Husk, det er ikke bare whisky, det er en livsstil. Oplev Tenjaku, oplev luksus.

32,39 €

32,39 € Ekskl. moms

35,90 €-10%

Beskrivelse
Nyd den enestående smag af Tenjaku Pure Malt Whiskyen førsteklasses whisky fra Japan, der lover en fordybende drikkeoplevelse. Denne whisky er en harmonisk blanding af ren malt, lagret til perfektion og kendetegnet ved en alkoholvolumen på 43%, der giver en dejlig styrke til hver slurk.

Indkapslet i en smukt designet gaveæske er denne whisky ikke bare en drik, men en gave af luksus og raffinement. Den bløde, rige smag af denne maltwhisky gør den til et perfekt valg for både whiskykendere og nye entusiaster.

Tenjaku ren malt Whisky er fremstillet med den største præcision og omhu, hvilket sikrer en unik smag af høj kvalitet, som efterlader et varigt indtryk. Duften er en blanding af søde og røgede noter med et strejf af vanilje og eg, hvilket skaber en sensorisk nydelse, der forbereder din gane på den første slurk. Smagen er en udsøgt balance mellem sødt og krydret med et strejf af frugt, som gør smagsprofilen mere kompleks.

Tenjaku Pure Malt kan nydes ren, med is eller i en klassisk cocktail Whisky hvert øjeblik med sin karakteristiske smag. Det er ikke bare en drink, det er en oplevelse - en, der inviterer dig til at læne dig tilbage, slappe af og nyde håndværket i hver eneste dråbe.

Bestil Tenjaku Pure Malt Whisky i dag og løft din drikkeoplevelse til nye højder. Denne whisky er et vidnesbyrd om japansk whiskyfremstilling, hvilket gør den til en fremragende gave til særlige lejligheder eller en fantastisk tilføjelse til din personlige samling.

Oplev smagen af Japan med Tenjaku Pure Malt Whisky - en gave med smag, tradition og elegance.
Produktinformation
Tenjaku
Ny
Oprindelsesland
Japan
chat Anmeldelser (0)