🌾Ron San Miguel 7 Years Old Black Rum 40% Vol. 0,7l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Ron San Miguel 7 Years Old Black Rum 40% Vol. 0,7l

1.40 kg
Nyd den rige, robuste smag af Ron San Miguel Black Rum! Denne rom har lagret i syv fantastiske år og har en dyb, mørk farve med en smag, der matcher. Den stærke alkoholprocent på 40 % giver et varmt og fyldigt kick, som er perfekt til afslapning eller festlige aftener. Hver slurk inviterer dig ind i en verden af komplekse smagsnuancer - fra en sød karamelstart til en subtilt krydret finish. Den præsenteres i en 0,7-liters flaske og er den ideelle gave til rom-aficionadoen eller en fantastisk måde at løfte din hjemmebar på. Nyd Ron San Miguel Black Rum, en smag af Caribien i dit glas!

29,69 €

29,69 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Dyk ned i den rige smag af Ron San Miguel Black Rum, en utrolig drik, der er blevet lagret til perfektion i syv herlige år. Denne mørke og lækre rom er en smag af tropisk paradis, lige i dit glas. Med et alkoholindhold på 40 % er den stærk nok til at gøre sig bemærket, men alligevel blød nok til at nyde som den er eller i din yndlingscocktail.

Ron San Miguel Black Rum er fremstillet i hjertet af Caribien og er en skjult perle, som du vil elske at opdage. Denne rom har en unik blanding af søde og krydrede noter, der giver dine smagsløg en uforglemmelig oplevelse. Fra det øjeblik, du åbner flasken, vil du blive mødt af en rig aroma, der sætter scenen for den frodige smag indeni.

Hver slurk af Ron San Miguel Black Rum afslører en herlig kompleksitet. Den syv år lange modningsproces giver en dybde i smagen, som er helt unik. Du vil kunne smage antydninger af karamel, vanilje og tropiske frugter, alt sammen pakket ind i en varm, krydret finish. Dette er en rom, der ikke bare skal drikkes, men også nydes.

Uanset om du er romkender eller bare nyder en god drink, er Ron San Miguel Black Rum en flaske, du gerne vil have stående på din hylde. Server den til din næste sammenkomst for at imponere dine gæster, eller nyd den i et stille øjeblik for dig selv. Uanset hvad, vil denne udsøgte rom helt sikkert tilføje et strejf af luksus til din dag.

Så hvorfor vente? Forkæl dig selv med den fyldige smag af Ron San Miguel Black Rum. Når du først har smagt den, vil du forstå, hvorfor denne syv år gamle rom anses for at være en af de bedste i verden. Oplev glæden ved Caribien i hver eneste dråbe!
Produktinformation
Ny
chat Anmeldelser (0)