🌾Gölles Alte Marille im Eichenfass gelagert 40% Vol. 0,35l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Gölles Alte Marille im Eichenfass gelagert 40% Vol. 0,35l

1.40 kg
Nyd en udsøgt smag af tradition med Gölles Alte Marille, der er lagret på egetræsfade. Denne førsteklasses spiritus har en robust smagsprofil og er fremstillet af det fineste abrikosdestillat. Modnet til perfektion og lagret på egetræsfade, udstråler den en bemærkelsesværdig balance mellem frugtrigdom og træagtige undertoner. Hver slurk afslører mesterskabet bag dens skabelse, hvilket gør den til et perfekt valg for kendere. Nyd arven fra Gölles Alte Marille, et vidnesbyrd om tidløs elegance og uovertruffent håndværk. Det er ikke bare en drink, det er en oplevelse.

49,79 €

49,79 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Vi præsenterer Gölles Alte Marille, en fin spiritus lagret på egetræsfade. Denne dejlige drik tilbyder en udsøgt drikkeoplevelse, der helt sikkert vil imponere selv de mest kræsne kendere.

Gölles Alte Marille er fremstillet af håndplukkede, modne abrikoser. Det hele handler om kvalitet og tradition med dette brand. Essensen af denne spiritus udvindes fra hjertet af hver frugt, hvilket sikrer, at hver tår er fyldt med den naturlige smag af abrikoserne.

Men det er ikke kun kvaliteten af abrikoserne, der adskiller denne spiritus. Det er også lagringsprocessen. Gölles Alte Marille er lagret på egetræsfade, en proces, der giver spiritussen en rig og kompleks smag. Hvad er resultatet? En drik, der er blød, dyb og utroligt tilfredsstillende.

Drik den rent for at nyde dens fyldige smag, eller brug den som base i cocktails for at tilføje et strejf af raffinement. Uanset om du er vært for en sammenkomst eller nyder en stille aften derhjemme, er Gölles Alte Marille det perfekte valg.

Oplev harmonien mellem smag, tekstur og aroma med Gölles Alte Marille. Det er ikke bare en drink, det er en oplevelse. Så hvorfor vente? Træd ind i en verden af god spiritus, og lad Gölles Alte Marille tage dig med på en smagsrejse.

Husk, at en god drink er mere end bare en drik. Det handler om oplevelsen, smagen og den nydelse, den bringer. Og med Gölles Alte Marille får du en oplevelse.

Så værsgo, forkæl dig selv. Du har fortjent det.
Produktinformation
Gölles
Ny
chat Anmeldelser (0)