🌾Gölles Alte Marille im Eichenfass gelagert 40% Vol. 0,35l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Gölles Alte Marille im Eichenfass gelagert 40% Vol. 0,35l

1.40 kg
Vychutnajte si vynikajúcu chuť tradície s vínom Gölles Alte Marille, ktoré dozrieva v dubových sudoch. Tento prémiový destilát sa môže pochváliť robustným chuťovým profilom, vyrobeným z najjemnejšieho marhuľového destilátu. Dokonale vyzretá a uložená v dubových sudoch vyniká pozoruhodnou rovnováhou ovocnej bohatosti a drevitých tónov. Každý dúšok odhaľuje majstrovstvo, ktoré sa skrýva za jeho vytvorením, a preto je dokonalou voľbou pre znalcov. Doprajte si trvalý odkaz vína Gölles Alte Marille, ktoré je dôkazom nadčasovej elegancie a bezkonkurenčného remeselného majstrovstva. Nie je to len nápoj, je to zážitok.

49,79 €

49,79 € Bez DPH

Popis
Predstavujeme vám Gölles Alte Marille, jemný destilát zrejúci v dubových sudoch. Tento lahodný nápoj ponúka vynikajúci zážitok z pitia, ktorý určite zapôsobí aj na tých najnáročnejších znalcov.

Gölles Alte Marille bol odborne vyrobený z ručne zbieraných zrelých marhúľ. Pri tejto značke ide predovšetkým o kvalitu a tradíciu. Esencia tohto destilátu sa získava zo srdca každého ovocia, čo zaručuje, že každý dúšok je plný prirodzenej chuti marhúľ.

Nie je to však len kvalita marhúľ, ktorá tento destilát odlišuje. Je to aj proces zrenia. Gölles Alte Marille dozrieva v dubových sudoch, čo je proces, ktorý dodáva destilátu bohatú a komplexnú chuť. Výsledok? Nápoj, ktorý je hladký, hlboký a neuveriteľne uspokojivý.

Popíjajte ho čistý, aby ste si vychutnali jeho plnú chuť, alebo ho použite ako základ koktailov, aby ste mu dodali nádych sofistikovanosti. Či už organizujete stretnutie, alebo si užívate pokojný večer doma, Gölles Alte Marille je ideálnou voľbou.

Zažite harmóniu chuti, štruktúry a vône s Gölles Alte Marille. Nie je to len nápoj, je to zážitok. Tak prečo čakať? Vstúpte do sveta kvalitných liehovín a nechajte Gölles Alte Marille, aby vás vzal na cestu chuti.

Nezabudnite, že dobrý nápoj je viac ako len nápoj. Ide o zážitok, chuť a potešenie, ktoré prináša. A s Gölles Alte Marille vás čaká zážitok.

Tak smelo do toho, doprajte si ho. Zaslúžite si to.
Tabuľka dát
Gölles
Nové
chat Komentáre (0)