🌾Rémy Martin V.S.O.P Cognac Fine Champagne Frosted Glas Design 40% Vol. 0,7l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Rémy Martin V.S.O.P Cognac Fine Champagne Frosted Glas Design 40% Vol. 0,7l

1.40 kg
Forkæl dig selv med Rémy Martin V.S.O.P Cognac Fine Champagne, en luksuriøs drink med et unikt frostet glasdesign. Denne udsøgte cognac er en lækker blanding af den fineste champagne, omhyggeligt destilleret for at give en rig, frugtagtig smag med en glat finish. Det er det perfekte valg til særlige lejligheder eller til at nyde en stille aften derhjemme. Nyd den sofistikerede smag af denne førsteklasses cognac, og lad det elegante, matterede glasdesign løfte dit humør. Giv din gane en oplevelse med Rémy Martin - det er ikke bare en drink, det er en oplevelse!

50,89 €

50,89 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Forkæl dig selv med den raffinerede smag af Rémy Martin V.S.O.P Cognac Fine Champagne. Denne udsøgte cognac i et elegant frostet glasdesign er en luksuriøs tilføjelse til enhver spiritussamling. Med en alkoholprocent på 40 % er det en robust blanding, der leverer berusende smag og en blød finish i hver slurk.

Denne VSOP (Very Superior Old Pale) Cognac er en rig, fløjlsblød blanding af eaux-de-vie fra Grand og Petit Champagne-regionerne. Resultatet er en kompleks, men afbalanceret cognac med noter af moden frugt, vanilje og et strejf af lakrids. Den ravfarvede nuance af denne fine champagnecognac i sin matterede glasflaske tilføjer et strejf af elegance til din bar eller dit spisebord.

Rémy Martin er en berømt cognacproducent med en historie, der går tilbage til 1724. Rémy Martin er kendt for sit engagement i kvalitet og bruger kun druer fra de mest respekterede dyrkningsområder. Fine Champagne-betegnelsen betyder, at det er en blanding af Grande- og Petite Champagne-cognac, med mindst 50 % Grande Champagne.

Uanset om du er cognac-connaisseur eller leder efter den perfekte gave til en spirituselsker, er Rémy Martin V.S.O.P Cognac Fine Champagne et valg, du ikke kan gå galt i byen med. Nyd den ren, med is eller som base for din yndlingscocktail. Dette er mere end bare en flaske cognac - det er en sensorisk oplevelse, der legemliggør festens ånd. Hæv en skål for de gode tider med Rémy Martin V.S.O.P Cognac Fine Champagne, hvor hver slurk er en smag af luksus.
Produktinformation
Rémy Martin
Ny
chat Anmeldelser (0)