🌾Rémy Martin V.S.O.P Cognac Fine Champagne Frosted Glas Design 40% Vol. 0,7l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Rémy Martin V.S.O.P Cognac Fine Champagne Frosted Glas Design 40% Vol. 0,7l

1.40 kg
Doprajte si koňak Rémy Martin V.S.O.P Fine Champagne, luxusný nápoj s jedinečným dizajnom matného skla. Tento znamenitý koňak je lahodnou zmesou toho najlepšieho šampanského, starostlivo destilovaného, aby ponúkol bohatú ovocnú chuť s hladkým záverom. Je to ideálna voľba na výnimočné príležitosti alebo na vychutnávanie pokojného večera doma. Vychutnajte si sofistikovanú chuť tohto prémiového koňaku a nechajte elegantný dizajn matného skla pozdvihnúť vašu náladu. Doprajte svojim chuťovým bunkám potešenie s koňakom Rémy Martin - nie je to len nápoj, je to zážitok!

50,89 €

50,89 € Bez DPH

Popis
Doprajte si rafinovanú chuť koňaku Rémy Martin V.S.O.P Fine Champagne. Tento znamenitý koňak, uložený v elegantnom matnom skle, je luxusným doplnkom každej zbierky alkoholu. Pýši sa 40 % objemu alkoholu a je to robustná zmes, ktorá prináša opojnú chuť a hladký záver v každom dúšku.

Tento koňak VSOP (Very Superior Old Pale) je bohatá, zamatová zmes eaux-de-vie z oblastí Grand a Petit Champagne. Výsledkom je komplexný, ale vyvážený koňak s tónmi zrelého ovocia, vanilky a náznakom sladkého drievka. Jantárový odtieň tohto jemného šampanského koňaku vo fľaši z matného skla dodá vášmu baru alebo jedálenskému stolu nádych elegancie.

Rémy Martin je renomovaný výrobca koňaku s bohatou históriou, ktorá siaha až do roku 1724. Spoločnosť Rémy Martin je známa svojou oddanosťou kvalite a používa iba hrozno z najuznávanejších pestovateľských oblastí. Označenie Fine Champagne znamená, že ide o zmes koňakov Grande a Petite Champagne, pričom najmenej 50 % je Grande Champagne.

Či už ste znalec koňaku, alebo hľadáte dokonalý darček pre milovníka alkoholu, Rémy Martin V.S.O.P Cognac Fine Champagne je voľba, ktorou nemôžete urobiť chybu. Vychutnajte si ho čistý, s ľadom alebo ako základ vášho obľúbeného kokteilu. Je to viac než len fľaša koňaku - je to zmyslový zážitok, ktorý stelesňuje ducha osláv. Pripite si na dobré časy s koňakom Rémy Martin V.S.O.P Fine Champagne, v ktorom každý dúšok predstavuje chuť luxusu.
Tabuľka dát
Rémy Martin
Nové
chat Komentáre (0)