RON PIET XO 10 Years Old Rum 40% Vol. 0,5l | Zmiešaný rum | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

RON PIET XO 10 Years Old Rum 40% Vol. 0,5l

1.40 kg
Zažite bohatú, plnú chuť rumu Ron Piet XO. Tento prémiový rum zrejúci desať rokov prináša jedinečný chuťový zážitok. Každý dúšok vás zavedie na cestu do Karibiku s tónmi vanilky, karamelu a sušeného ovocia. Krištáľovo čistá tekutina, prezentovaná v 0,5l fľaši, sa môže pochváliť 40 % obsahom alkoholu a ponúka hladký, hrejivý záver. Rum Ron Piet XO je ideálny na popíjanie čistého alkoholu alebo na miešanie do špičkových koktailov a je dokonalým doplnkom vášho domáceho baru. Objavte luxusný svet vyzretého rumu Ron Piet XO. Vaše chuťové poháriky vám poďakujú!

28,29 €

28,29 € Bez DPH

notifications_active Posledné kusy v sklade
Popis
Zažite hlbokú a bohatú chuť rumu Ron Piet XO, jemne vyzretej klasiky pre náročné chuťové bunky. Tento vynikajúci nápoj je zmesou rumov prémiovej kvality, ktoré zrejú desať rokov, čoho výsledkom je hladký, plný destilát, ktorý je ideálny na popíjanie čistého rumu alebo na miešanie do obľúbeného kokteilu.

Rum Ron Piet XO sa vyrába v malých sériách a je dôkazom tradičných destilačných postupov. Každý dúšok odhaľuje remeselnú zručnosť a trpezlivosť vloženú do jeho výroby. Proces zrenia dodáva rumu hlbokú jantárovú farbu a jeho komplexný profil zahŕňa tóny karamelu, vanilky a exotického korenia s hrejivým záverom, ktorý pretrváva na jazyku.

Jemný, mierny charakter rumu Ron Piet XO z neho robí obľúbenú značku medzi milovníkmi rumu. Či už ste skúsený konzument rumu, alebo nováčik, oceníte jeho dobre vyváženú chuť a sofistikovanú arómu.

Vychutnajte si chuť rumu Ron Piet XO samostatne alebo ho pridajte do kokteilov, aby ste ich vylepšili. Je to tiež ideálny darček pre niekoho výnimočného. Vychutnajte si autentickú chuť desaťročného dedičstva s rumom Ron Piet XO. Nezabudnite, že dobré veci potrebujú čas, a tento rum je toho dôkazom.
Tabuľka dát
Ron Piet
Nové
chat Komentáre (0)