Stroh Original Austria Inländer-Rum 80% Vol. 0,7l | Kúpiť rum | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Stroh Original Austria Inländer-Rum 80% Vol. 0,7l

1.40 kg
Zažite bohatú, robustnú chuť piva Stroh Original Austria Inländer-Rum. Tento prémiový rum, precízne vyrobený v srdci Rakúska, sa môže pochváliť pôsobivým 80% objemom, vďaka čomu je ideálny pre odvážnych konzumentov. Vďaka výraznej aróme a jemnej, plnej chuti je ideálnou voľbou na prípravu koktailov alebo na popíjanie čistého rumu. Zažite autentický rakúsky destilát s každým dúškom Stroh Original Inländer-Rum. Vezmite svoje chuťové poháriky na nezabudnuteľnú cestu ešte dnes.

23,69 €

23,69 € Bez DPH

Popis
Zažite bohatú, robustnú chuť piva Stroh Original Austria Inländer-Rum. Tento rakúsky skvost nie je len ďalším rumom - je to chuťový zážitok. Tento rum, vyrobený z najkvalitnejšej cukrovej trstiny, sa môže pochváliť pôsobivým 80% objemom alkoholu, čo z neho robí silný prírastok do vašej skrinky s alkoholom.

Stroh Original Austria Inländer-Rum je autentickým rakúskym zážitkom. Je to ideálny spôsob, ako sa zahriať počas chladnej zimnej noci alebo dodať šťavu vášmu obľúbenému kokteilu. Tmavá jantárová tekutina je pastvou pre oči a vôňa - lákavá zmes korenia a sladkosti - je potešením pre zmysly.

Tento rum nie je pre slabé povahy. Vysoký obsah alkoholu mu dodáva ohnivý nádych, ale nenechajte sa tým odradiť. Teplota alkoholu je nádherne vyvážená bohatou sladkou chuťou, takže každý dúšok je pôžitkom.

Či už ste znalec rumu, alebo len hľadáte niečo iné na ochutnanie, Stroh Original Austria Inländer-Rum musíte vyskúšať. Je to vynikajúci darček pre milovníka rumu vo vašom živote alebo jedinečný doplnok do vašej vlastnej zbierky.

Tak prečo čakať? Ponorte sa do odvážneho, korenistého sveta Stroh Original Austria Inländer-Rum. Je to viac ako len rum - je to zážitok. Vychutnajte si ho čistý, s ľadom alebo vo svojom obľúbenom kokteile. Nech už sa rozhodnete vychutnať si ho akokoľvek, tento rum vo vás určite zanechá trvalý dojem.
Tabuľka dát
Stroh
Nové
chat Komentáre (0)