RON PIET XO 10 Years Old Rum 40% Vol. 0,5l | Blandet rom | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

RON PIET XO 10 Years Old Rum 40% Vol. 0,5l

1.40 kg
Oplev den rige, fyldige smag af Ron Piet XO Rum. Denne førsteklasses rom, der har lagret i et årti, giver en uovertruffen smagsoplevelse. Hver slurk tager dig med på en rejse til Caribien med et strejf af vanilje, karamel og tørrede frugter. Den krystalklare væske i en 0,5-liters flaske har et alkoholindhold på 40 % og giver en blød, varmende finish. Ron Piet XO Rum er ideel til at nippe til rent eller blande i avancerede cocktails og er den perfekte tilføjelse til din hjemmebar. Oplev den luksuriøse verden af lagret rom med Ron Piet XO. Dine smagsløg vil takke dig!

28,29 €

28,29 € Ekskl. moms

notifications_active Sidste elementer på lager
Beskrivelse
Oplev den dybe, rige smag af Ron Piet XO Rum, en fint lagret klassiker til kræsne ganer. Denne udsøgte drink er en blanding af rom af højeste kvalitet, der er modnet i et årti, hvilket resulterer i en glat, fyldig spiritus, der er perfekt til at nippe til rent eller blande i din yndlingscocktail.

Ron Piet XO Rum fremstilles i små partier og er et vidnesbyrd om traditionelle destillationsteknikker. Hver slurk afslører det håndværk og den tålmodighed, der er lagt i at skabe den. Lagringsprocessen giver rommen en dyb ravfarve, og dens komplekse profil omfatter noter af toffee, vanilje og eksotiske krydderier med en varmende finish, der bliver hængende i ganen.

Ron Piet XO Rums glatte, bløde karakter gør den til en favorit blandt rom-aficionados. Uanset om du er en erfaren romdrikker eller en nybegynder, vil du sætte pris på dens afrundede smag og sofistikerede aroma.

Nyd smagen af Ron Piet XO Rum alene, eller tilsæt et skvæt for at løfte dine cocktails. Det er også en perfekt gave til en, du holder af. Nyd den autentiske smag af en årtier lang arv med Ron Piet XO Rum. Husk, at gode ting tager tid, og det er denne rom et bevis på.
Produktinformation
Ron Piet
Ny
chat Anmeldelser (0)