Emperor Mauritian Rum DEEP BLUE London Bridge Sauternes Finish 40% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Zmiešaný rum | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Emperor Mauritian Rum DEEP BLUE London Bridge Sauternes Finish 40% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.40 kg
Objavte kúzlo maurícijského rumu Emperor DEEP BLUE London Bridge Sauternes Finish v exkluzívnom darčekovom balení. Tento jedinečný rum je zmesou destilátov z Maurícia, ktoré sú upravené elegantnou úpravou Sauternes, ktorá zvýrazňuje jeho chuť. Edícia London Bridge má podmanivý tmavomodrý odtieň, ktorý symbolizuje hĺbku oceánu. Jeho chuťový profil je nádherným spojením tropického ovocia, medu a korenia. Tento rum nie je len nápoj, je to zmyslová cesta naprieč moriami. Ideálny ako darček alebo na doplnenie vašej zbierky. Vychutnajte si ho zodpovedne!

161,39 €

161,39 € Bez DPH

Popis
Ponorte sa do sveta čistého luxusu s maurícijským rumom Deep Blue Emperor od spoločnosti London Bridge. Tento vynikajúci rum je vzácnym potešením pre zmysly, pretože sa môže pochváliť bohatou a zamatovou textúrou, ktorá je komplexná a zároveň neuveriteľne hladká. Nie je to obyčajná liehovina; ide o prémiový maurícijský rum, ktorý bol odborne dokončený v sudoch Sauternes, čo mu dodáva jedinečný a nádherný chuťový profil.

Maurícijský rum Deep Blue Emperor láka jemne sladkou vôňou, ktorá je nezameniteľne sauternská. V chuti ponúka symfóniu chutí od tropického ovocia až po luxusný karamel, vyvážený nádychom dubového dreva zo sudov Sauternes. Každý dúšok je cestou, ktorá vás prenesie na slnkom zaliate pobrežie Maurícia, kde sa tento výnimočný rum vyrába.

Krásna prezentácia sa nekončí samotným rumom. Rum Deep Blue Emperor Mauritian sa dodáva elegantne zabalený v štýlovej darčekovej škatuli, čo z neho robí dokonalý darček pre nadšencov rumu a náročných konzumentov. Či už oslavujete špeciálnu príležitosť, alebo si jednoducho chcete dopriať, tento luxusný rum je darček, ktorý sa oplatí darovať.

Tak prečo čakať? Vstúpte do sveta luxusného rumu a spoznajte bezkonkurenčnú chuť maurícijského rumu Deep Blue Emperor ešte dnes. Nie je to len nápoj, je to nezabudnuteľný zážitok.

Upozornenie: Pite zodpovedne a uistite sa, že váš vek je legálny na konzumáciu v krajine vášho bydliska.
Tabuľka dát
Emperor Rum
Nové
chat Komentáre (0)