Emperor Mauritian Rum DEEP BLUE London Bridge Sauternes Finish 40% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Blandet rom | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Emperor Mauritian Rum DEEP BLUE London Bridge Sauternes Finish 40% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.40 kg
Oplev magien i Emperor Mauritian Rum DEEP BLUE London Bridge Sauternes Finish, pakket i en eksklusiv gaveæske. Denne unikke rom er en blanding af destillater fra Mauritius, som har fået en elegant Sauternes-finish, der fremhæver smagen. London Bridge-udgaven har en betagende dybblå nuance, der symboliserer havets dybde. Dens smagsprofil er en skøn blanding af tropiske frugter, honning og krydderier. Denne rom er ikke bare en drink, den er en sanselig rejse på tværs af havene. Ideel som gave eller til at føje til din samling. Nyd den med ansvar!

161,39 €

161,39 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Dyk ned i en verden af ren luksus med Deep Blue Emperor Mauritian Rum fra London Bridge. Denne udsøgte rom er en sjælden fryd for sanserne med en rig og fløjlsagtig tekstur, der både er kompleks og utrolig blød. Det er ikke nogen almindelig spiritus; det er en førsteklasses mauritisk rom, der er blevet ekspertlagret på Sauternes-fade, hvilket giver den en unik og dejlig smagsprofil.

Deep Blue Emperor Mauritian Rum lokker med en delikat sødlig aroma, der er umiskendelig Sauternes. På tungen byder den på en symfoni af smagsnuancer, fra tropisk frugt til luksuriøs karamel, afbalanceret med et strejf af egetræ fra Sauternes-fadene. Hver slurk er en rejse, der tager dig med til Mauritius' solbeskinnede kyster, hvor denne enestående rom er fremstillet.

Den smukke præsentation slutter ikke med selve rommen. Deep Blue Emperor Mauritian Rum kommer elegant pakket i en stilfuld gaveæske, hvilket gør den til den perfekte gave til både romentusiaster og kræsne drikkere. Uanset om du skal fejre en særlig lejlighed eller bare vil forkæle dig selv, er denne luksuriøse rom en gave, der er værd at give.

Så hvorfor vente? Træd ind i en verden af luksusrom, og oplev den uovertrufne smag af Deep Blue Emperor Mauritian Rum i dag. Det er ikke bare en drink, det er en uforglemmelig oplevelse.

Bemærk: Drik venligst under ansvar, og sørg for, at din alder er lovlig for forbrug i dit bopælsland.
Produktinformation
Emperor Rum
Ny
chat Anmeldelser (0)