The Arcane FLAMBOYANCE Single Cask Rum 40% Vol. 0,7l in Holzkiste | Rum z jedného suda | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

The Arcane FLAMBOYANCE Single Cask Rum 40% Vol. 0,7l in Holzkiste

1.40 kg
Zažite bohatú, robustnú chuť rumu Arcane Flamboyance Single Cask. Ako už názov napovedá, tento rum je skutočný flamboyance, ktorý sa môže pochváliť lákavou zmesou tropických chutí, ktoré vás prenesú priamo do Karibiku. Zrel v jedinom sude a prináša jedinečnú chuť, ktorá nemá konkurenciu. Jeho drevité tóny z drevenej debny mu dodávajú ďalšiu vrstvu komplexnosti. Tento rum, ktorý je ideálny na popíjanie alebo miešanie do obľúbeného kokteilu, musia vyskúšať všetci milovníci destilátov. Pripravte sa na rozohriatie svojich chuťových pohárikov s rumom Arcane Flamboyance Single Cask.

66,99 €

66,99 € Bez DPH

Popis
Pripravte sa ponoriť do bohatej, jemnej a exotickej chuti rumu Arcane FLAMBOYANCE Single Cask. Nie je to len tak hocijaký rum - je to prémiový výber, ktorý roztancuje vaše chuťové poháriky od radosti, a dodáva sa v krásnej drevenej škatuľke, ktorá je ideálna na darovanie.

Rum Arcane FLAMBOYANCE, destilovaný z čistej trstinovej šťavy, je rum z jedného suda, ktorý predstavuje skutočnú esenciu cukrovej trstiny. Každý dúšok je cestou s nádhernou zmesou sladkých a korenistých tónov, ktoré vás prenesú na tropické ostrovy a teplé piesočné pláže.

Tento rum nesie robustný štyridsaťpercentný objem, čo zaručuje dobre rozvinutú chuť a hrejivý záver, ktorý pretrváva v ústach. Aj tí najnáročnejší milovníci rumu ocenia jeho komplexnú chuť, ktorá obsahuje náznaky vanilky, korenia a jemný dymový podtón.

Či už ho budete popíjať čistý, s ľadom alebo ho primiešate do svojho obľúbeného kokteilu, Arcane FLAMBOYANCE dodá vášmu nápoju dávku sofistikovanosti. Navyše sa dodáva v úžasnom drevenom puzdre, takže je fantastickou voľbou na špeciálny darček alebo zberateľský kúsok.

Takže ste pripravení dopriať si rumový zážitok, aký nemá obdoby? Vyberte si rum Arcane FLAMBOYANCE Single Cask Rum - nápoj, ktorý je rovnako ohnivý a jedinečný ako vy! Na zdravie a dobré časy pred vami.
Tabuľka dát
Arcane
Nové
chat Komentáre (0)