The Arcane FLAMBOYANCE Single Cask Rum 40% Vol. 0,7l in Holzkiste | Single Cask rom | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

The Arcane FLAMBOYANCE Single Cask Rum 40% Vol. 0,7l in Holzkiste

1.40 kg
Oplev den rige, robuste smag af Arcane Flamboyance Single Cask Rum. Som navnet antyder, er denne rom en sand flamboyance med en fristende blanding af tropiske smage, der transporterer dig direkte til Caribien. Den er lagret på et enkelt fad og giver en unik smag, der er uovertruffen. Dens træagtige noter fra trækassen giver den et ekstra lag af kompleksitet. Denne rom er perfekt til at nippe til eller blande i din yndlingscocktail og er et must for spiritusentusiaster. Gør dig klar til at sætte dine smagsløg i brand med Arcane Flamboyance Single Cask Rum.

66,99 €

66,99 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Gør dig klar til at fordybe dig i den rige, bløde og eksotiske smag af Arcane FLAMBOYANCE Single Cask Rum. Dette er ikke bare en hvilken som helst rom - det er et førsteklasses udvalg, der vil få dine smagsløg til at danse af fryd, og den leveres i en smuk trækasse, der er perfekt som gave.

Arcane FLAMBOYANCE er destilleret af ren sukkerrørsjuice og er en rom fra et enkelt fad, der viser sukkerrørets sande essens. Hver slurk er en rejse med en smuk blanding af søde og krydrede noter, der transporterer dig til tropiske øer og varme sandstrande.

Denne rom har en robust volumen på 40 procent, hvilket sikrer en velafrundet smag og en varmende finish, der bliver hængende i munden. Selv de mest kræsne romentusiaster vil sætte pris på den komplekse smag, som har antydninger af vanilje, krydderier og en subtil røget undertone.

Uanset om du nipper til den ren, med is eller blander den i din yndlingscocktail, vil Arcane FLAMBOYANCE tilføre din drink en dosis raffinement. Og så kommer den i en flot trææske, hvilket gør den til et fantastisk valg til en særlig gave eller et samlerobjekt.

Så er du klar til at forkæle dig selv med en romoplevelse som ingen anden? Vælg Arcane FLAMBOYANCE Single Cask Rum - en drink, der er lige så flamboyant og unik, som du er! Skål for de gode tider.
Produktinformation
Arcane
Ny
chat Anmeldelser (0)