🌾TATRATEA Original Tea Liqueur 52% Vol. 0,7l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-20%

TATRATEA Original Tea Liqueur 52% Vol. 0,7l

1.40 kg
Vychutnajte si nádherné spojenie čaju a liehovín s TATRATEA Original Tea Liqueur. Tento jedinečný nápoj je spojením čajových lístkov prvotriednej kvality, ručne zbieraných z najlepších záhrad, bezchybne zmiešaných s jemným likérom. Silná čajová chuť v kombinácii so silným alkoholom ponúka neodolateľnú chuť, ktorá rozohreje vaše zmysly. Tento likér je ideálnou voľbou na živú koktailovú párty alebo pokojný večer pri ohni. Doprajte si bohatú, povzbudzujúcu chuť TATRATEA Original Tea Liqueur a nechajte tento dráždivý tonik uchvátiť vaše chuťové bunky. Vychutnajte si ho zodpovedne!

23,79 €

23,79 € Bez DPH

29,70 €-20%

Popis
Spoznajte očarujúcu chuť TATRATEA Original Tea Liqueur. Tento jedinečný likér, vyrobený v srdci Európy, vám ponúka vynikajúcu zmes čierneho a bieleho čaju, citrusov a exotického korenia. Šťavnaté čajové lístky sú ručne zbierané z tých najlepších záhrad, čo zaručuje bohatú, silnú chuť, ktorá pretrváva na jazyku.

Náš TATRATEA Original Tea Liqueur nie je len ďalší nápoj, je to zmyslová cesta. Každý dúšok vás prenesie do pokojnej krajiny Tatier, kde sa likér zrodil. Harmonická zmes čaju a korenia prináša príjemné teplo, vďaka ktorému je ideálny na príjemné večery pri ohni.

Likér preteká lesklou jantárovou farbou a podmaní si vaše zmysly ešte pred prvým dúškom. V nose sa objavia lákavé tóny čajových lístkov, čerstvých citrusov a náznaku korenia, ktoré pripravujú pôdu pre očarujúci chuťový profil. Keď sa napijete, do popredia sa dostane silná chuť čaju, ktorá je dokonale vyvážená sladkosťou citrusov a hrejivosťou korenia. Záver je dlhý, hrejivý a úplne uspokojujúci.

Čajový likér TATRATEA Original si môžete vychutnať na niekoľko spôsobov. Popíjajte ho čistý, aby ste si vychutnali jeho komplexnú chuť, alebo ho primiešajte do koktailov, aby ste dosiahli jedinečnú chuť. Výborne sa hodí aj k dezertom, ktorým dodá sladkosť vďaka bohatému chuťovému profilu.

Objavte esenciu čaju v jeho najluxusnejšej podobe s TATRATEA Original Tea Liqueur. Objednajte si fľašu ešte dnes a vydajte sa na nezabudnuteľnú chuťovú cestu. Užívajte si zodpovedne a nechajte TATRATEA pozdvihnúť vaše chvíle.
Tabuľka dát
Nové
chat Komentáre (0)
Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež: