TATRATEA Coconut Tea Liqueur 22% Vol. 0,7l | Kúpiť likér | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

TATRATEA Coconut Tea Liqueur 22% Vol. 0,7l

1.40 kg
Vychutnajte si exotický dúšok s kokosovým čajovým likérom TATRATEA! Toto tropické potešenie sa môže pochváliť jemnou zmesou vysokokvalitného čaju a šťavnatého kokosu, ktorá ponúka jedinečnú, bohatú chuť, ktorej je ťažké odolať. S každým dúškom sa prenesiete do plážového raja. Tento likér, ktorý je ideálny do koktailov alebo si ho môžete vychutnať samostatne, je nevyhnutnou súčasťou výbavy každého milovníka alkoholu. Tak prečo čakať? Prineste si domov chuť trópov s likérom TATRATEA Coconut Tea a nechajte svoje chuťové poháriky vydať sa na tropické dobrodružstvo!

18,19 €

18,19 € Bez DPH

Popis
Ponorte sa do tropického pôžitku z kokosového čajového likéru TATRATEA. Tento svieži nápoj je dokonalou zmesou autentických čajových extraktov, čistého kokosu a štipky prvotriedneho liehu, vďaka čomu je dokonalým potešením pre vaše chuťové poháriky. Je to ako dovolenka vo fľaši!

Vychutnajte si lákavú vôňu čerstvých kokosových orechov a dráždivú chuť znamenitého čaju, to všetko nádherne vyvážené s hladkým, zamatovým záverom. Vďaka 22 % objemu alkoholu ponúka tento likér jemný ráz, ktorý dokonale dopĺňa jeho sladkú, krémovú chuť.

Či už si chcete oddýchnuť po dlhom dni, alebo plánujete príjemný večer s priateľmi, likér TATRATEA Coconut Tea je vaším dokonalým spoločníkom. Je dostatočne univerzálny na to, aby ste si ho mohli vychutnať priamo, s ľadom alebo ako miešaný koktail. Je tiež fantastickým doplnkom rôznych dezertov, ktorým dodá jedinečný nádych vašim obľúbeným receptom.

Zažite osviežujúcu chuť trópov s likérom TATRATEA Coconut Tea. Jeho krásne navrhnutá fľaša z neho robí vynikajúcu možnosť darčeka pre tých, ktorí si vážia jemné veci v živote.

Tak prečo čakať? Doprajte svojim zmyslom tropické potešenie s likérom TATRATEA Coconut Tea Liqueur. Nie je to len nápoj, je to prvotriedny zážitok!
Tabuľka dát
Tatratea
Nové
chat Komentáre (0)
Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež: