TATRATEA Coconut Tea Liqueur 22% Vol. 0,7l | Køb likør | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

TATRATEA Coconut Tea Liqueur 22% Vol. 0,7l

1.40 kg
Nyd en eksotisk slurk med TATRATEA Coconut Tea Liqueur! Denne tropiske nydelse har en blød blanding af te af høj kvalitet og lækker kokosnød, der giver en unik, fyldig smag, som er svær at modstå. Med hver slurk bliver du transporteret til et strandparadis. Denne likør er ideel til cocktails eller til at nyde alene og er et must-have for enhver spiritusentusiast. Så hvorfor vente? Tag smagen af troperne med hjem med TATRATEA Coconut Tea Liqueur, og lad dine smagsløg tage på et tropisk eventyr!

20,09 €

20,09 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Fordyb dig i den tropiske glæde ved TATRATEA Coconut Tea Liqueur. Denne lækre drink er den perfekte blanding af autentiske teekstrakter, ren kokosnød og et strejf af førsteklasses spiritus, hvilket gør den til en ultimativ nydelse for dine smagsløg. Det er som en ferie i en flaske!

Nyd den lokkende aroma af friske kokosnødder og den fristende smag af udsøgt te, alt sammen vidunderligt afbalanceret med en glat, fløjlsagtig finish. Med en alkoholprocent på 22% giver denne likør et blidt spark, der perfekt supplerer den søde, cremede smag.

Uanset om du ønsker at slappe af efter en lang dag eller planlægger en hyggelig aften med vennerne, er TATRATEA Coconut Tea Liqueur den perfekte ledsager. Den er alsidig nok til at blive nydt som den er, med is eller som en cocktailmixer. Den er også en fantastisk tilføjelse til en række desserter og giver et unikt twist til dine yndlingsopskrifter.

Oplev den forfriskende smag af troperne med TATRATEA Coconut Tea Liqueur. Den smukt designede flaske gør den til en fremragende gave til dem, der sætter pris på de finere ting i livet.

Så hvorfor vente? Giv dine sanser en tropisk oplevelse med TATRATEA Coconut Tea Liqueur. Det er ikke bare en drink, det er en førsteklasses oplevelse!
Produktinformation
Tatratea
Ny
chat Anmeldelser (0)
Kunder, der købte denne vare, købte også