🌾Baileys SCRUMPTIOUS Salted Caramel 17% Vol. 0,7l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Baileys SCRUMPTIOUS Salted Caramel 17% Vol. 0,7l

1.40 kg
Doprajte si krémové potešenie z Baileys Scrumptious Salted Caramel! Táto lákavá pochúťka spája bohatú, jemnú chuť Baileys s trochou slaného karamelu, čím vášmu obľúbenému likéru dodáva neodolateľný nádych. Ideálny na popíjanie počas príjemného večera alebo na spestrenie kávy, je to malý luxus, ktorý si určite zaslúžite. Tak prečo čakať? Nechajte sa pohltiť šťavnatou sladkosťou Baileys Scrumptious Salted Caramel ešte dnes. Nezabudnite, že dobré časy sa začínajú s Baileys!

20,89 €

20,89 € Bez DPH

Popis
Doprajte si bohatú, zamatovú jemnosť Baileys Scrumptious Salted Caramel. Tento dekadentný írsky smotanový likér je nádherným spojením krémovej vanilky a šťavnatej čokolády s neodolateľným nádychom slaného karamelu. Každý dúšok tohto prémiového likéru zabalí vaše chuťové poháriky do luxusného krémového objatia, vďaka čomu je dokonalým potešením pre chvíle sladkých chutí.

Či už si ho vychutnávate s ľadom, miešate ho do obľúbeného kokteilu, alebo si ho nalejete na zmrzlinu ako hriešny dezert, Baileys Scrumptious Salted Caramel sa určite stane hitom. Jeho jedinečná zmes sladkých a slaných tónov mu dodáva komplexný, ale vyvážený chuťový profil, ktorý je upokojujúci a zároveň pôžitkársky.

Baileys je značka, ktorá je synonymom kvality. Svoj charakteristický írsky smotanový likér vyrábajú starostlivo a s vášňou už desaťročia a tento variant Scrumptious Salted Caramel je len ďalším dôkazom ich oddanosti dokonalosti.

Tento likér nie je len nápoj, je to zážitok. Pozvite svojich priateľov na degustačnú párty alebo ho darujte blízkej osobe na špeciálnu príležitosť. S Baileys Scrumptious Salted Caramel nebudete len popíjať nápoj, ale vychutnáte si chvíľu.

Tak sa do toho pustite a dodajte svojmu dňu kúsok pôžitku s Baileys Scrumptious Salted Caramel. Je to viac ako len nápoj, je to luxusná pochúťka, ktorú si treba vychutnať. Doprajte si bohatú krémovú dobrotu Baileys Scrumptious Salted Caramel ešte dnes. Zaslúžite si to.
Tabuľka dát
Baileys
Nové
chat Komentáre (0)