🌾Ailsa Bay SWEET SMOKE Single Malt Scotch Whisky Release 1.2 48,9% Vol. 0,7l mit Glas | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Ailsa Bay SWEET SMOKE Single Malt Scotch Whisky Release 1.2 48,9% Vol. 0,7l mit Glas

1.40 kg
Zažite bohatú, dymovú sladkosť Ailsa Bay Sweet Smoke Single Malt Scotch Whisky. Toto prémiové vydanie je krásne zabalené v darčekovej škatuľke so skleničkou, čo z neho robí ideálny darček pre milovníkov whisky. Destilovaná v škótskej Lowlands, Ailsa Bay ponúka jedinečnú rovnováhu hladkej sladovej chuti a jemného rašelinového dymu. Jej komplexný chuťový profil je cestou pre vaše chuťové bunky, začínajúcou sladkou vanilkovou dubovosťou a končiacou uspokojivou dymovou dochuťou. Vychutnajte si každý dúšok tejto vynikajúcej whisky, či už ste znalec, alebo nováčik vo svete Scotch. Odhaľte kúzlo whisky Ailsa Bay, kde sa umenie výroby whisky stretáva s bezkonkurenčnou chuťou.

77,99 €

77,99 € Bez DPH

Popis
Doprajte si jemné, dymové potešenie z Ailsa Bay Sweet Smoke Single Malt Scotch Whisky. Tento skvost, uložený v darčekovej škatuľke so skleničkou, je ideálnym darčekom pre znalcov whisky alebo potešením pre vás. Destilovaná v srdci Škótska je whisky Ailsa Bay Sweet Smoke známa svojou jedinečnou rovnováhou sladkej a dymovej chuti.

Keď nalejete zlatý elixír do pohára, prvé, čo si všimnete, je lákavá vôňa. Zmes rašelinového dymu s nádychom zrelej ovocnosti vás pozýva na prvý dúšok. Nesklame vás ani chuť. Bohatá dymová chuť pretkaná vanilkovou sladkosťou vytvorí na vašom podnebí očarujúcu symfóniu. Záver je dlhý, hrejivý a zanechá vo vás uspokojivý náznak korenistého duba.

Ailsa Bay Sweet Smoke nie je len whisky, je to cesta sviežou, hmlistou krajinou Škótska. Každý dúšok je oslavou tradičných destilačných metód, ktoré sa zdokonaľovali po stáročia.

Či už ste milovníkom whisky alebo nováčikom vo svete jednosladových whisky, Ailsa Bay Sweet Smoke vás očarí svojou komplexnou chuťou a bohatým dedičstvom. Túto whisky si nielen vychutnáte, ale aj vychutnáte, oceníte a zapamätáte.

Prezentovaná v štýlovej darčekovej škatuľke s pohárom je pripravená na darovanie niekomu výnimočnému. Alebo prečo si nenaliať pohár, neposadiť sa a nevychutnať si sladký dym whisky Ailsa Bay? Zažite autentickú chuť škótskeho dedičstva ešte dnes.
Tabuľka dát
Ailsa Bay
Nové
Región
Lowlands
Rozmanitosť
Single Malt
chat Komentáre (0)