🌾Bushmills BLACK BUSH Irish Whiskey Caviste Edition 43% Vol. 0,7l mit 2 Gläsern | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-10%

Bushmills BLACK BUSH Irish Whiskey Caviste Edition 43% Vol. 0,7l mit 2 Gläsern

1.40 kg
Zažite hladkú, bohatú chuť írskej whisky Bushmills BLACK BUSH Whisk(e)y Caviste Edition. Táto exkluzívna zmes, dokonale vyzretá, je potešením pre všetkých milovníkov whiskey. Zabalená v štýlovej darčekovej škatuľke s dvoma elegantnými pohármi je dokonalým darčekom na každú príležitosť. Vychutnajte si jedinečnú zmes sladovej whiskey vyzretej v bývalom Sherry Oloroso a Bourbon sudoch. Výsledok? Neporovnateľná hĺbka chuti. Vychutnajte si ovocné, korenisté tóny spolu so zamatovým čokoládovým záverom. Urobte si každý dúšok nezabudnuteľným s írskym pivom Bushmills BLACK BUSH Whisk(e)y Caviste Edition. Vaše chuťové poháriky sa vám poďakujú!

28,99 €

28,99 € Bez DPH

32,20 €-10%

Popis
Urobte si pohodlie a vychutnajte si bohatú, jemnú chuť írskej whisky Bushmills Black Bush Whisk(e)y Caviste Edition. Táto výnimočná whiskey je zmesou sladovej a obilnej whiskey, ktorá dozrievala v dubových sudoch, čím získala jedinečnú, plnú chuť. Edícia Caviste je dôkazom záväzku značky ku kvalite a prezentuje vyšší obsah alkoholu v krvi, ktorý zintenzívňuje jej chuťový profil.

Každý dúšok ponúka príval ovocných tónov vyvážených náznakmi vanilky a korenia, vďaka čomu je ideálna pre tých, ktorí oceňujú komplexnú, dobre vyváženú whisky. Nie je to však len o whiskey. Súčasťou balenia sú dva štýlové poháre, ktoré sú ideálne na spoločné pitie s priateľmi alebo na vychutnávanie zážitku sólo.

Bushmills Black Bush Irish Whisk(e)y Caviste Edition je krásne prezentovaná v elegantnej darčekovej škatuli, takže je ideálnym darčekom pre nadšencov whiskey alebo špeciálnym potešením pre vás. Je to viac než len fľaša whiskey; je to zážitok, ktorý vás vezme na cestu chuti od prvej vône až po dlhý, uspokojujúci záver.

Spoznajte tradíciu a remeselnú zručnosť Bushmills, jedného z najstarších írskych liehovarov, s touto prémiovou whiskey. Či už ste skúsený znalec whiskey, alebo začiatočník, ktorý chce objavovať, Bushmills Black Bush Irish Whisk(e)y Caviste Edition musíte vyskúšať. Tak prečo čakať? Pozdvihnite svoj zážitok z whisky a ponorte sa do bohatého, sofistikovaného sveta Bushmills ešte dnes.
Tabuľka dát
Bushmills
Nové
Brand
Bushmills Distillery
Krajina pôvodu
Írsko
chat Komentáre (0)