Tement Welschriesling Südsteiermark DAC 2022 11,5% Vol. 0,75l | Biele víno | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Tement Welschriesling Südsteiermark DAC 2022 11,5% Vol. 0,75l

1.40 kg

14,99 €

14,99 € Bez DPH

notifications_active Posledné kusy v sklade
Popis
Doprajte si jedinečnú chuť vína Tement Welschriesling Südsteiermark DAC. Toto výnimočné víno pochádza zo sviežich viníc južného Štajerska, regiónu presláveného svojimi vynikajúcimi vínami. Tement Welschriesling je skutočným skvostom, ktorý ponúka lákavú zmes vôní zrelého ovocia a sviežej, osviežujúcej kyslosti.

Každý dúšok tohto elegantného bieleho vína odhaľuje vrstvy komplexnosti. Je plné živých citrusových tónov, ktoré sú podčiarknuté jemným minerálnym nádychom pripomínajúcim charakteristický terroir regiónu. Záver je dlhý a nádherne vyvážený, takže je radosť piť ho samostatne alebo v kombinácii s rôznymi jedlami.

Toto víno, vyrobené s dôkladnou pozornosťou k detailom, je dôkazom vášne rodiny Tementovcov pre výrobu vína. Ich záväzok dodržiavať trvalo udržateľné postupy zaručuje, že každá fľaša Welschrieslingu nielen fantasticky chutí, ale aj rešpektuje životné prostredie.

Či už ste skúsený znalec vína alebo príležitostný nadšenec, víno Tement Welschriesling Südsteiermark DAC vás určite zaujme. Jeho elegantný profil a harmonické podnebie z neho robia univerzálny doplnok každej zbierky vín. Doprajte svojim chuťovým pohárikom toto lahodné štajerské víno ešte dnes - nebudete sklamaní!
Tabuľka dát
Tement
Nové
chat Komentáre (0)