Tement Welschriesling Südsteiermark DAC 2022 11,5% Vol. 0,75l | Hvidvin | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Tement Welschriesling Südsteiermark DAC 2022 11,5% Vol. 0,75l

1.40 kg

14,99 €

14,99 € Ekskl. moms

notifications_active Sidste elementer på lager
Beskrivelse
Forkæl dig selv med den unikke smag af Tement Welschriesling Südsteiermark DAC. Denne enestående vin kommer fra de frodige vinmarker i det sydlige Steiermark, en region, der er kendt for sine udsøgte vine. Tement Welschriesling er en sand perle, der byder på en fristende blanding af modne frugtaromaer og sprød, forfriskende syre.

Hver slurk af denne elegante hvidvin afslører lag af kompleksitet. Den er fuld af livlige citrusnoter, understøttet af et subtilt mineralsk præg, der minder om regionens karakteristiske terroir. Eftersmagen er lang og smukt afbalanceret, hvilket gør den til en fornøjelse at drikke alene eller sammen med en række forskellige retter.

Denne vin er fremstillet med omhyggelig opmærksomhed på detaljer og er et vidnesbyrd om Tement-familiens passion for vinfremstilling. Deres engagement i bæredygtige metoder sikrer, at hver flaske Welschriesling ikke kun smager fantastisk, men også respekterer miljøet.

Uanset om du er en erfaren vinkender eller en afslappet entusiast, vil Tement Welschriesling Südsteiermark DAC helt sikkert imponere. Dens elegante profil og harmoniske smag gør den til en alsidig tilføjelse til enhver vinsamling. Forkæl dine smagsløg med denne dejlige vin fra Steiermark i dag - du vil ikke blive skuffet!
Produktinformation
Tement
Ny
chat Anmeldelser (0)