🌾Talisker Select Reserve GAME OF THRONES House Greyjoy Single Malt Collection 45,8% Vol. 0,7l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Talisker Select Reserve GAME OF THRONES House Greyjoy Single Malt Collection 45,8% Vol. 0,7l

1.40 kg
Træd ind i Westeros' verden med Talisker Select Reserve - et must-have for både Game of Thrones-fans og whiskyentusiaster. Denne single malt, der er inspireret af det barske og maritime House Greyjoy, giver en rig maritim røgsmag, der er lige så uforglemmelig som serien selv. Den er tappet i en smukt udformet gaveæske og er den perfekte gave til enhver samler. Dyk ned i dybden af smagene i hver slurk, og oplev den kompromisløse ånd fra Iron Islands. Dette er ikke bare en flaske whisky, det er en rejse til de syv kongeriger. Køb din Talisker Select Reserve i dag, og skål for den evige arv fra Game of Thrones.

125,39 €

125,39 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Tag et dybt dyk ned i den komplekse smag af Talisker Select Reserve, en del af den eksklusive GAME OF THRONES House Greyjoy Single Malt Kollektion. Denne karakteristiske whisky i en smukt designet gaveæske er den perfekte gave til enhver Game of Thrones-fan eller whisky-connaisseur.

Talisker Select Reserve er fremstillet på de barske, vindpiskede kyster ved Isle of Skyeligesom det hårde og sejlivede House Greyjoy. Denne whisky indkapsler ånden fra det søfarende folk fra Iron Islandsden lover en eventyrlig, rig og intens smagsoplevelse.

Den første slurk lokker dine smagsløg med den søde røg, som Talisker er kendt for, blandet med et strejf af salt, der minder om en havbrise. Efterhånden som smagen udvikler sig, dukker noter af vanilje og tørrede frugter op og slutter med et dejligt krydret spark, der bliver hængende.

Uanset om du er en whiskyentusiast, der ønsker at udvide din samling, eller en Game of Thrones-fan, der søger en smag af jernet Islandsså er Talisker Select Reserve fra House Greyjoy et godt valg Single Malt Collection er et must-have. Denne udsøgte whisky tilbyder ikke kun en unik smagsrejse, men fungerer også som et slående udstillingsstykke til enhver hjemmebar eller samling.

Oplev den uovertrufne smag af House Greyjoy Single Malt. Tag på en smagsrejse, der er lige så unik som Westeros' verden, med Talisker Select Reserve.
Produktinformation
Talisker
Ny
Brand
Talisker
Oprindelsesland
Skotland
Region
Isle of Skye
andre øer
Sortering
Single Malt
chat Anmeldelser (0)