🌾Peat's Beast BATCH STRENGTH Pedro Ximenez Sherry Wood Finish 54,1% Vol. 0,7l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Peat's Beast BATCH STRENGTH Pedro Ximenez Sherry Wood Finish 54,1% Vol. 0,7l

1.40 kg
Forkæl dig selv med den rige, robuste smag af Peat's Beast Batch Strength, der er ekspertlagret i Pedro Ximenez Sherry Wood. Denne Scotch whisky er en absolut fryd for sanserne med sin berusende aroma og komplekse smag. Finishen med sherrytræ giver en unik dybde og tilføjer lag af sødme og krydderi til den tørveagtige karakter. Den er perfekt som gave og leveres i en elegant æske. Oplev Beast's utæmmede ånd, og fordyb dig i en helt exceptionel whiskyoplevelse.

50,89 €

50,89 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Fordyb dig i den rige, komplekse smag af Peat's Beast BATCH STRENGTH Pedro Ximenez Sherry Wood Finish. Denne udsøgte whisky, der præsenteres i en stilfuld gaveæske, er et must-have for enhver spirituskender. Denne unikke spiritus er fremstillet med omhu og sans for detaljer og giver en ny dimension til din drink.

Stjernen i showet er unægtelig Pedro Ximenez Sherry Wood-finishen, som giver whiskyen en dragende, sofistikeret kant. Det er med til at forstærke dybden og kompleksiteten i smagene, hvilket resulterer i en virkelig mindeværdig drikkeoplevelse. Finishen med sherrytræ giver whiskyen en unik sødme, der perfekt afbalancerer spiritussens robuste tørveagtighed.

Når du skænker dig et glas, vil du bemærke den rige, gyldne farve, som vidner om kvalitet og håndværk. På tungen er whiskyen kraftfuld og potent, men alligevel vidunderligt blød. Den leverer en symfoni af smag - en dejlig blanding af røget tørv, sød sherry og subtile antydninger af krydderi. Eftersmagen er lang, varm og tilfredsstillende og tigger om endnu en slurk.

Uanset om du er whiskey-aficionado eller nybegynder i den fine spiritusverden, vil Peat's Beast BATCH STRENGTH Pedro Ximenez Sherry Wood Finish helt sikkert imponere. Serveret ren eller med et stænk vand er det en herlig nydelse, der er perfekt til at nyde alene eller dele med venner.

Dyk ned i en verden af førsteklasses whiskey med Peat's Beast BATCH STRENGTH Pedro Ximenez Sherry Wood Finish. Det er ikke bare en drink, det er en oplevelse. Og husk, den kommer i en smuk gaveæske, hvilket gør den til en ideel gave til enhver lejlighed. Så hvorfor vente? Få fat i denne bemærkelsesværdige spiritus i dag, og lad dens dyriske charme tryllebinde dig.
Produktinformation
Peat's Beast
Ny
Brand
Peat's Beast
Oprindelsesland
Skotland
Region
Islay
andre øer
Sortering
Single Malt
chat Anmeldelser (0)