🌾Metaxa Private RESERVE 40% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Metaxa Private RESERVE 40% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.40 kg
Oplev den ekstraordinære smag af Metaxa Private Reserve, en udsøgt græsk spiritus, der skiller sig ud i en liga for sig selv. Denne omhyggeligt fremstillede drik er en harmonisk blanding af modnede vindestillater, der er lagret til perfektion. Den har en rig, fløjlsagtig tekstur og bringer en symfoni af smag til din gane, hvilket gør hver slurk til en mindeværdig oplevelse. Den præsenteres i en elegant gaveæske og er den perfekte gave til spirituskendere. Dyk ned i en verden af førsteklasses spiritus med Metaxa Private Reserve. Gør dig klar, dine smagsløg vil blive forkælet!

77,09 €

77,09 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Mød den udsøgte Metaxa Private Reserve, en sand perle for alle kendere af fin spiritus. Denne græske nydelse ligger i en luksuriøs gaveæske og er en perfekt gave til enhver lejlighed, hvilket gør den til et must-have i din spiritussamling.

Metaxa Private Reserve er lidenskabeligt fremstillet med en blanding af gamle destillater og har et alkoholindhold på 40%, hvilket giver en blød, men robust oplevelse. Det er det ældste udtryk i Metaxa-sortimentet, hvilket gør den til en drøm for en samler.

I næsen byder den dig velkommen med lokkende aromaer af tørrede frugter, søde krydderier og et strejf af egetræ. Smagen er en spændende blanding af citrus, chokolade og et strejf af appelsinskal, der danser på tungen og fører dig til en lang, varm finish, der giver dig lyst til mere.

Dette er ikke bare en drink, det er en oplevelse. Fra det øjeblik, du åbner kassen, til den sidste tår, inviterer Metaxa Private Reserve dig til at fordybe dig i dens rige historie, omhyggelige håndværk og uovertrufne smag. Den står som et vidnesbyrd om Metaxa-mesterens kunst og passion for at skabe en spiritus, der er lige så unik, som den er lækker.

Uanset om du er spiritusaficionado eller nybegynder, er Metaxa Private Reserve en flaske, du helt sikkert vil have i din bar. Den er også alsidig! Nyd den ren, med is eller som en sofistikeret tilføjelse til din yndlingscocktail.

Husk, at Metaxa Private Reserve er mere end en drink; det er en fejring af Grækenlands ånd, indfanget i en flaske. Så hvorfor vente? Forkæl dig selv eller dine kære med denne græske skat i dag. Skål for gode tider og endnu bedre drinks!
Produktinformation
Metaxa
Ny
chat Anmeldelser (0)