🌾Tacama Demonio de los Andes ITALIA Pisco 40% Vol. 0,7l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Tacama Demonio de los Andes ITALIA Pisco 40% Vol. 0,7l

1.40 kg
Oplev den fyldige smag af Tacama Demonio de los Andes ITALIA Pisco. Destilleret af de fineste italienske druer i de solbeskinnede vinmarker i Peru, giver denne Pisco en enestående smagsoplevelse. Med sin bløde konsistens og et strejf af sød frugt er den perfekt til at nippe til rent eller blande i din yndlingscocktail. Nyd et glas af denne førsteklasses Pisco efter middagen, eller gør din næste sociale sammenkomst mindeværdig med den unikke smag af Tacama Demonio de los Andes ITALIA. Oplev den djævelsk gode smag af denne andinske skat i dag!

25,89 €

25,89 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Slip Andesbjergenes ånd løs med Tacama Demonio de los Andes Italia Pisco. Denne enestående pisco er fremstillet i hjertet af Peru og repræsenterer den rige tradition og det mesterlige håndværk, som destillatørerne i regionen udøver. Den er lavet på Italia-druer og lover en unik og spændende smagsprofil, der vil pirre dine smagsløg.

Hver slurk af denne Italia Pisco introducerer dig til en indviklet verden af smage - en subtil sødme fra druerne, en glat tekstur, der glider ubesværet på din gane, og en robust, let krydret finish, der bliver hængende og får dig til at længes efter mere.

Tacama Demonio de los Andes Italia Pisco er mere end bare en drink - det er en fejring af arv, passion og håndværk. Med 40% Vol har denne pisco en fed, temperamentsfuld kraft, som gør den til den perfekte base for dine cocktails eller til at nyde ren som en tilfredsstillende digestif efter middagen.

Hvis du er en kender af fin spiritus, er dette en must-have tilføjelse til din samling. Oplev den autentiske smag af Perus fineste pisco, og lad Tacama Demonio de los Andes Italia Pisco transportere dig til de smukke vinmarker i Andesbjergenes højland med hver eneste dråbe.

Omfavn Andesbjergenes dæmon, og lad dens fyrige ånd antænde dine sanser. Bestil Tacama Demonio de los Andes Italia Pisco i dag, og lad dit smagseventyr begynde!
Produktinformation
Tacama
Ny
chat Anmeldelser (0)