🌾Carlos I 1520 Brandy de Jerez Solera Gran Reserva 41,1% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-10%

Carlos I 1520 Brandy de Jerez Solera Gran Reserva 41,1% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.40 kg
Nyd den rige smag af Carlos I Brandy de Jerez Solera Gran Reserva, en gave, der bliver ved med at give. Denne brandy er håndlavet i hjertet af Spanien og er en tidløs klassiker for både kendere og nybegyndere. Den er lagret på sherry-krydrede egetræsfade og har en glat, fløjlsagtig konsistens og en udsøgt blanding af aromaer. Hver slurk er et eventyr, der udfolder lag af dyb, blød smag. Den levende ravfarve, den dvælende finish - det er sofistikeret i en flaske. Pakket i en elegant gaveæske er denne brandy den perfekte måde at fejre enhver lejlighed eller bare forkæle sig selv på. Nyd den autentiske spanske arv med Carlos I Brandy de Jerez Solera Gran Reserva.

86,09 €

86,09 € Ekskl. moms

95,60 €-10%

Beskrivelse
Oplev den luksuriøse smag af Carlos I Brandy de Jerez Solera Gran Reserva. Denne udsøgte spanske brandy, pakket i en smukt udformet gaveæske, er den perfekte nydelse for enhver, der elsker fin spiritus.

Carlos I er fremstillet af udvalgte druedestillater, lagret på amerikanske egetræsfade og har en fortryllende, dyb ravfarve, der øjeblikkeligt betager dine sanser. Den rige aroma af tørrede frugter og ristet egetræ, blandet med subtile antydninger af vanilje og kakao, er kun begyndelsen på en uforglemmelig smagsrejse.

Når du tager en slurk, udfolder den fyldige, harmoniske smag sig i din mund. Den perfekte blanding af søde og tørre noter, med en varmende, dvælende finish, gør hver slurk til en fest. Brandyens komplekse karakter er et vidnesbyrd om den ældgamle Solera-metode, der bruges til fremstillingen, en proces, der giver den en nuanceret dybde og rigdom.

Carlos I Brandy de Jerez Solera Gran Reserva er ikke bare en drink; det er en oplevelse, en rejse gennem hjertet af Spaniens stolte brandytradition. Uanset om du nyder den ren, med is eller som hovedingrediens i en sofistikeret cocktail, lover denne brandy en blød, tilfredsstillende smag, der vil give dig lyst til mere.

Giv den som gave til en, du holder af, eller forkæl dig selv med dens forførende charme. Uanset hvad er Carlos I Brandy de Jerez Solera Gran Reserva et valg, du aldrig vil fortryde. Så hvorfor vente? Oplev den fine brandys kunst med Carlos I i dag. Dette er mere end en drink, det er en historie, der venter på at blive nydt.
Produktinformation
Carlos I
Ny
chat Anmeldelser (0)