🌾Ararat Apricot 35% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Ararat Apricot 35% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.40 kg
Oplev den udsøgte smag af Ararat Apricot, håndlavet til perfektion. Vores unikke spiritus omfavner den søde, saftige smag af solmodne abrikoser, kombineret med en glat og delikat finish. Perfekt til at nippe til alene eller blande i cocktails. Den præsenteres i en stilfuld gaveæske og er en ideel gave til dem, der sætter pris på god spiritus. Nyd den autentiske smag af Armenien med Ararat Apricot. Oplev en sand smagsrejse. Gør dig klar til at glæde dine sanser og løfte dit smagseventyr.

32,19 €

32,19 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev den frodige, naturlige sødme i Ararat Apricot Liqueur, smukt præsenteret i en stilfuld gaveæske. Denne dejlige drik er et vidnesbyrd om den ældgamle tradition for fremstilling af armensk frugtlikør. Ararat Apricot Liqueur er håndlavet af solmodne armenske abrikoser og har en unik smagsprofil, der er en kombination af sødt og syrligt med et strejf af mandel.

Med et alkoholindhold, der er lige tilpas, er hver slurk af denne gyldne nektar et eventyr, der fanger essensen af modne abrikoser i en flaske. Ararat Apricot Liqueur er en perfekt tilføjelse til din hjemmebar, uanset om du nyder den ren, med is eller som en smagfuld tilføjelse til dine yndlingscocktails.

Det er en vidunderlig gave til alle, der sætter pris på fine likører eller har en smag for det eksotiske. Den stilfulde gaveæske tilføjer et ekstra strejf af elegance, hvilket gør den til en perfekt gave til enhver lejlighed.

Oplev den rige smag og aroma fra Ararat Apricot Liqueur. Oplev traditionen for armensk likørfremstilling. Nyd den frugtagtige, naturlige sødme fra solmodne abrikoser. Tilføj en flaske til din samling, eller giv en flaske til en ven, der kender den. Nyd Ararat Apricot Liqueur, hvor tradition møder smag.
Produktinformation
Ararat
Ny
chat Anmeldelser (0)