🌾Barsol Pisco MOSTO VERDE ITALIA 41,8% Vol. 0,7l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Barsol Pisco MOSTO VERDE ITALIA 41,8% Vol. 0,7l

1.40 kg
Oplev den exceptionelle smag af Barsol Pisco Mosto Verde Italia! Denne Pisco er en førsteklasses spiritus, der lover en unik og dejlig drikkeoplevelse. Den er fremstillet med den største omhu i Peru og er en perfekt blanding af søde og syrlige smagsnuancer med en blød finish, der bliver hængende. Med en kompleks aroma af friske frugter og blomster bliver du transporteret til et tropisk paradis for hver slurk. Barsol Pisco Mosto Verde Italia er perfekt til cocktails eller nydes alene og er et must for alle spirituskendere. Oplev denne skjulte perle i dag, og løft din drikkeoplevelse!

39,59 €

39,59 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Fordyb dig i den rige arv af peruansk spiritus med Barsol Pisco Mosto Verde Italia. Denne udsøgte drik er fremstillet med lidenskab og præcision og er et vidnesbyrd om den mangeårige tradition for Pisco-produktion i hjertet af Peru.

Barsol Pisco Mosto Verde Italia er destilleret af delvist gærede Italia-druer, en druesort, der er hjemmehørende i Peru, hvilket resulterer i en blød, aromatisk og let sød spiritus. Dens distinkte smagsprofil har subtile noter af moden tropisk frugt, citrus og delikate blomsterundertoner. Den exceptionelle klarhed og fløjlsbløde tekstur gør denne Pisco til et dejligt valg til både at nippe til og blande.

Barsol Pisco Mosto Verde Italia er ikke bare en drink, men en kulturel oplevelse, som inviterer dig til at udforske den peruvianske mixologis rige tapet. Uanset om du er cocktailentusiast eller nybegynder, vil denne Pisco helt sikkert imponere med sin alsidighed. Brug den til at lave klassiske Pisco-cocktails som Pisco Sour eller Chilcano, eller eksperimenter med dine egne kreationer.

I hver slurk vil du opdage det omhyggelige håndværk, der ligger bag produktionen af Barsol Pisco Mosto Verde Italia. Det er et vidnesbyrd om brandets engagement i kvalitet, der er udtryk for deres dedikation til traditionelle metoder og respekt for Perus unikke terroir.

Oplev Perus tiltrækningskraft med Barsol Pisco Mosto Verde Italia. Det er mere end bare en flaske spiritus; det er en rejse ind i hjertet af den peruanske kultur. Drik den ikke bare, nyd den!
Produktinformation
Barsol Pisco
Ny
chat Anmeldelser (0)