🌾Barsol Pisco PURO MOSCATEL 41,3% Vol. 0,7l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Barsol Pisco PURO MOSCATEL 41,3% Vol. 0,7l

1.40 kg
Nyd den udsøgte smag af Barsol Pisco Puro Moscatel, en førsteklasses drink skabt til perfektion. Denne unikke spiritus, destilleret af de fineste Moscatel-druer, vil transportere dig til de solbeskinnede vinmarker i Peru med hver slurk. Dens rige, frugtagtige noter og fløjlsagtige tekstur gør den til et perfekt valg til at nippe til rent eller blande i cocktails. Oplev en symfoni af smage og et strejf af det eksotiske med Barsol Pisco Puro Moscatel. Nyd den med ansvar!

37,19 €

37,19 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Fordyb dig i den rige, aromatiske oplevelse af Barsol Pisco Puro Moscatel. Denne enestående spiritus vil tage dig med på en sanselig rejse til vinmarkerne i Peru, hvor den er fremstillet med kærlighed.

Barsol Pisco Puro Moscatel er en pisco af en enkelt sort, fremstillet af 100 % Moscatel-druer. Disse druer er kendt for deres unikke smagsprofil, der bidrager til spiritussens karakteristiske smag og aroma. De omhyggeligt udvalgte druer fermenteres og destilleres omhyggeligt, så frugtens naturlige essens bevares.

Den første slurk af Barsol Pisco Puro Moscatel vil fortrylle dig med sin delikate, blomstrede bouquet. Den efterfølges af en rig og kompleks smag, der balancerer sødme og syre perfekt. Eftersmagen er lang og blød og efterlader en varm og tilfredsstillende fornemmelse.

Uanset om du er en erfaren kender eller en nysgerrig nybegynder, er Barsol Pisco Puro Moscatel et must at prøve. Den er alsidig nok til at blive nydt ren, med is eller som stjernen i din næste cocktailkreation. Denne spiritus er ikke bare en drink, det er en oplevelse i en flaske, der venter på at transportere dig til hjertet af Peru med hver slurk.

Så hvorfor vente? Oplev magien ved Barsol Pisco Puro Moscatel i dag, og løft din drikkeoplevelse til nye højder. Husk, at de bedste øjeblikke i livet er dem, man deler, og hvilken bedre måde at gøre det på end med en flaske af denne udsøgte spiritus. Skål for gode tider og uforglemmelige minder med Barsol Pisco Puro Moscatel.
Produktinformation
Barsol Pisco
Ny
chat Anmeldelser (0)