🌾Barsol Pisco TORONTEL 41,3% Vol. 0,7l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Barsol Pisco TORONTEL 41,3% Vol. 0,7l

1.40 kg
Oplev den pirrende smag af Barsol Pisco Torontel. Denne unikke spiritus tager dig med på en rejse til hjertet af Peru med sin rige, aromatiske profil. Den er fremstillet af de fineste Torontel-druer og har en levende bouquet fyldt med blomster- og frugtagtige noter. Denne Pisco er perfekt til at blande i cocktails eller til at nyde som den er, og er en game-changer til din hjemmebar. Oplev den eksotiske smag af Barsol Pisco Torontel, et vidnesbyrd om rigdommen i den peruvianske arv!

37,19 €

37,19 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Forkæl dig selv med den raffinerede smag af Barsol Pisco Torontel, en spiritus, der vil tage dit cocktailspil til det næste niveau. Barsol Pisco Torontel er fremstillet i hjertet af Peru og er en destilleret spiritus, der er lige så alsidig, som den er smagfuld. Denne førsteklasses pisco er fremstillet af 100 % Torontel-druer, en af de otte druesorter, der ifølge peruansk lov er tilladt til pisco-produktion.

Resultatet er en glat, aromatisk spiritus, der er fyldt med lyse, frugtagtige noter og en mundfyldende, fløjlsagtig tekstur. Torontel-druen giver en unik blomster- og frugtagtig karakter, som gør hver slurk til en dejlig oplevelse. Uanset om du blander den i en klassisk Pisco Sour eller nyder den rent, leverer Barsol Pisco Torontel en smag, der virkelig er uforglemmelig.

Men det handler ikke kun om smagen. Barsol Pisco Torontel skiller sig også ud med sin omhyggelige produktionsproces. Den er destilleret til proof, hvilket betyder, at der ikke tilsættes vand for at sænke alkoholindholdet. Det bevarer den naturlige smag af Torontel-druen og viser dens kvalitet og autenticitet.

Så hvorfor ikke tilføje en flaske Barsol Pisco Torontel til din spiritussamling? Det er mere end bare en drink, det er en oplevelse af Perus rige kulturarv, indkapslet i en flaske. Uanset om du er pisco-kender eller lige er begyndt at udforske spiritussens verden, er Barsol Pisco Torontel et must. Din gane vil takke dig!
Produktinformation
Barsol Pisco
Ny
chat Anmeldelser (0)