🌾Barsol Pisco ACHOLADO 41,3% Vol. 0,7l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Barsol Pisco ACHOLADO 41,3% Vol. 0,7l

1.40 kg
Oplev den unikke smag af Barsol Pisco Acholado, en førsteklasses spiritus fra Peru. Den er håndlavet af en blanding af aromatiske druesorter og giver en kompleks, men afbalanceret smagsprofil. Med sin glatte finish og frugtagtige undertoner er Barsol Pisco Acholado perfekt til at nippe til rent, med is eller som base for din yndlingscocktail. Gør dig klar til at løfte din drikkeoplevelse. Husk, at en god samtale starter med et glas Barsol Pisco Acholado. Smag den i dag!

32,19 €

32,19 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev den unikke nydelse af Barsol Pisco Acholado, en spiritus af høj kvalitet, der vil betage dine smagsløg og give dig lyst til mere. Dette enestående peruvianske produkt er fremstillet af en harmonisk blanding af druesorter, hvilket resulterer i en rig og blød smag, der vil glæde enhver spirituselsker.

Barsol Pisco Acholado er et vidnesbyrd om destilleringens fine kunst. Hver slurk af denne førsteklasses spiritus afslører en kompleks smagsprofil med antydninger af citrus, blomsternoter og et strejf af krydderi. Uanset om du er en erfaren spirituskender eller en nysgerrig nybegynder, vil du sætte pris på den karakteristiske smag og kvalitet af Barsol Pisco Acholado.

Perfekt til at nyde ren, med is eller som base for innovative cocktails, denne Pisco vil løfte din drikkeoplevelse. Dens alsidighed og unikke smagsprofil gør den til en uundværlig tilføjelse til enhver hjemmebar eller en perfekt gave til dem, der sætter pris på en god spiritus.

Dette er ikke bare endnu en spiritus; dette er Barsol Pisco Acholado, en sand repræsentation af peruansk arv og håndværk. Så hvorfor vente? Glæd dig over den rige smag af denne enestående spiritus i dag, og fordyb dig i den unikke drikkeoplevelse, den giver.

Husk, at Barsol Pisco Acholado er mere end en drink; det er en rejse ind i hjertet af Perus rige kultur og tradition for spiritusfremstilling. Tag med os på denne rejse, og lad Barsol Pisco Acholado tage dine smagsløg med på et uforglemmeligt eventyr.
Produktinformation
Barsol Pisco
Ny
chat Anmeldelser (0)